onsdag 1 september 2010

Blandad stil

Det är svårt att hålla sig till en inredningsstil, tycker jag... Jag gillar vitt....och en aning nött men inte för shabby chict..., jag gillar svarta detaljer i allt det vita..., jag gillar vissa moderna grejer..., jag gillar marint och new england...., jag gillar litet rufft och industri... och fastän jag igår klagade på Drömhem och trädgårds alldeles för romantiska och för-mycket-av-det-goda-stil...så jo visst får det vara en aning romantik på sina ställen också... :)
Av detta kan man dra slutsatsen att vi har en salig blandning hemma hos oss, men vi trivs och inreder med hjärtat!
Igår kom Pentiks nya katalog hem. Just nu vill jag ju inte alls ha så mycket färg hemma, orange, brunt, plommon och hela katalogen kryllade av dessa saker. Nej det är inte min melodi just nu MEN en grej hittade jag i alla fall i katalogen. De stora metallkorgarna som kan fungera som vedförvaring, textilförvaring...eller som bord med en tilläggsskiva. Undrar om de skulle vara mysiga i vårt brasrum?.. sen när det blir klart :)
En skön onsdagskväll önskar jag alla inredare!
Louise
(Bildkvaliteten inte den bästa då jag fotade ur reklamkatalogen)15 kommentarer:

 1. Mainion näköinen apupöytä/kori. Itselläni sisustus kanssa rönsyää iloisesti asiasta toiseen ja jossain tietyssä tyylissä on toooodella vaikea pysyä. Oikein mukavaa keskiviikkoa sinullekin :)

  SvaraRadera
 2. Åh en sån skulle ju passa perfekt i ditt brasrum.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja jag är nog likadan..kan inte bara gilla en sort av nånting ex blommor..Skönt att kunna ha sin egen stil..Kram S

  SvaraRadera
 4. Det där ser ut som riktigt häftiga bord! Förstår att stilen skulle passa hos dig! Här vete fåglarna vad vi har för stil. Det romantiskt lantliga finns det vissa inslag av. ♥

  SvaraRadera
 5. Här hos oss är det verkligen en salig röra med inrednings stilar, men huvudsaken är att vi själva trivs här.
  Tycker om att förnya mig nu och då, säljer bort sånt som jag inte längre vill ha.
  Tur att vi alla är olika i alla fall!

  SvaraRadera
 6. jag är nog också lite så, gillar lite av varje.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 7. En salig blandning hos oss också :O) men som sagt huvudsaken att man trivs!

  SvaraRadera
 8. jaa, här blandas det också friskt. men det är ju bra att inte behöva låsa sig vid en stil, ändra om rubbet och i nästa stund falla för en helt annan stil och ändra rubbet igen när man är så pass ombytlig som jag är ;)

  SvaraRadera
 9. Samoissa aatoksissa! Välillä romanttisempaa, välillä new englandia.. Pääasia että itse tykkää :)

  Jo vain, kätevän ja kauniin näkönen kori!

  SvaraRadera
 10. Minna sa...
  Såg just katalogen o tycker att den sku passa utmärkt där, ser mej riktigt med ett glas rött...när vi kommer på besök nästa gång ;D

  SvaraRadera
 11. Så smart med kombinerat bord och vedförvaring, skulle säkert bli fin hemma hos dig. Här blandas det också friskt. Har inte någon egentlig stil. Men som jag brukar säga, tycker du om sakerna, passar dom ihop.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 12. Hej Louise!
  Vilket fint bord! Jag känner igen mig i det där med att gilla flera olika inredningsstilar:)

  Ha det bra!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 13. Halloj! Vilka fina bord, de skulle passa fint hemma hos er. Jag tycker också om många olika stilar men då jag vill få en röd tråd i hemmet blir det alltmer vitt men jag har tänkt mig lite ruff industristil hos killarna alt new england. Ja, det är inte lätt.... Läste ditt tidigare inlägg och mina favorittidningar är nog Vakre hjem, Jeanne d´arc living och Lantliv.

  Här är det fullt upp på alla fronter men jag hoppas att jag kommer in i arbetslunken snart. Passar på och önskar dig en skön helg!

  Kramar Anna-Lena

  SvaraRadera
 14. Den där korgen är faktiskt snygg. Hmmm... undrar var man kunde få plats för en sådan :)

  SvaraRadera
 15. Den där var verkligen snygg och passar med många stilar, skulle jag säga. Jag gillar också det mesta hos Pentik.
  Ja oj, så många tidningar man har hemma! Fick prenumeration på Sköna hem av föräldarna (lite för modern för mig ofta...) men köper D&T (nästan favvo :), Allt i hemmet och Lantliv och ibland nån annan. Inte alla nummer varje månad, det beror på innehåll.

  Ha en skön och avkopplande söndag!

  SvaraRadera