onsdag 8 september 2010

Nytt i vardagen

Hösten är här och med den även min iver att möblera, dona, pynta och fixa (dock inte städa...). Våra grannar i väst talar om att man "boar in sig" :) Har därför tagit en tur till min favvoaffär och hittat en heeel massa, som nu finns på önskelistan. Måtte julen komma snart!
Nå till gårdagens inköp kan denna nya lykta i silvermetall och bricka i samma material räknas. Jag kom faktiskt hem med två brickor i samma serie, olika storlekar, med det var bara för att den snälla butiksinnehavaren (thanks...you made my day :)) gav en OTROLIG rabatt eftersom de hade en del skavanker... Dem har jag dock vänt bort från kameran nu :) Lyktan kommer säkert att lysa ännu vackrare bara det blivit mörkt.
Blomman, som märkväl är lila, som ju inte alls är en favoritfärg - tvärtom - har jag knipsat i mammas blomland senast jag besökte mina föräldrar. Den tycks vara väldigt hållbar men ser litet gran-aktig ut tycker jag :)
Ikväll ska jag mysa till det med dottern. Vi ska börja läsa en bok tillsammans.
En skön fortsättning på onsdagskvällen önskar jag er alla!
Louise9 kommentarer:

 1. Kauniit ostokset! Meidänkin pitäisi löytää uusi tarjotin rahin päälle kotiin...

  SvaraRadera
 2. Vad fin lykta occh bricka du har köpt .Bara så snyggt.Ja här säjer dom också boa hemma och ute.Har aldrig hört detta ord innan.....Ja nu är det mörkare tidigare på kvällen så an kan tända massa ljus och kura i hop sej i soffan skönt.Ha en härlig kväll Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga saker du har köpt!
  Käns skönt när man kan handla med gott samvete och en bra rabatt :))
  Hoppas att ni har en riktigt mysig kväll!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Oj...vilka fina fynd du har gjort. Lyktan lyser säkert jätte fint i mörkret.
  Jag tycker också det är roligt att förnya nu och då.
  Hoppas ni får en mysig kväll med bokläsningen.
  kram Maj-Gun

  SvaraRadera
 5. Ser att det blev mysigt där hos dig, men julen får vänta en stund! :o) Så härligt det låter med bokläsning. Den tiden saknar jag... också! I kväll har vi föräldramöte. Då blir det att hålla låda. Ha det gott! ♥

  SvaraRadera
 6. Nämeh!! Hur kan någon INTE gilla lila?? ;)
  Passar ju så jättebra med zink, svart och vitt.
  Ja, du vet ju säkert redan att jag gillar lila året runt :D Bara titta på bilder från TineK!

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. snygga fynd! vad roligt att du fick rabatt - själv tycker jag att min favoritinredningsaffär borde börja ge mig rabatt så ofta som jag springer där, och dessutom gör jag ofta reklam för dem på min blogg. men jag är ju så blyg, så jag vågar inte begära nedsättning ;)

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Åh, Vilka fina o mysiga saker du köpt....Nu kan du boa in dig ordentligt! Fniss!

  Må så gott! Kram T

  SvaraRadera
 9. Snyggt, Louise! En sån där lykta skulle jag också kunna ha.
  FYI, Sabina & jag håller lite på och planerar bloggträff i Tammerfors senare i höst. Kolla in Pink and white dreams för närmare info om ett tag!

  SvaraRadera