tisdag 28 september 2010

Pappersinsamling


För flera veckor sedan var det någon bloggare, som visade sin pappersinsamling tillsammans med uppropet "Hur förvarar ni ert papper/era gamla tidningar?"
Idag visar jag vår gamla pappersinsamlingslåda. Den hittade jag i en köp-och-sälj-affär för 2 euro. Den är hållbar och passar in med vårt mörka stengolv.
Samtidigt visar jag på de ostylade bilderna hur mycket grejer vi vanligtvis har på just den där köksbänken ;( Men var förvara vattenkokare, brödrost m.m. som man ändå ofta, ofta använder??
Högst uppe på köksskåpet har jag två vita hus. I det mindre huset finns en ljusslinga och det skall jag också skaffa till det större. Huset lyser så mysigt nu när kvällarna är mörka. Två hus..är ännu ingen samling... Jag är sugen på att skaffa ett hus till, men då börjar man kanske redan klassas som samlare av metallhus...och just nu är det inte bra vare sig för utrymmet eller ekonomin :)
En skön tisdagskväll önskar jag alla goa vänner, bekanta...ja läsare helt enkelt!
Louise

11 kommentarer:

 1. Hos oss är det papper, papper överallt ,det där var en bra idè,gäller att hitta en passande låda,Kram Nette

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig låda att förvara pappret i. För det kommer ju verkligen massor.
  Själv har jag en tidningskorg som alltid är överfull.
  Så ser också köksbänken ut hemma hos oss för det mesta.

  SvaraRadera
 3. Mysig gammal låda att förvara tidningar i. Åh vad jag gillar ditt golv i köket. Ångrar så att vi lagade parkettgolv i köket.
  Kramar Monica

  SvaraRadera
 4. Tjusig o "ruff" förvaring din låda.
  Dom vita husen har jag också, dom är så söta! Har 3 stycken...är jag samlare då?! hihi Har inte tänkt så... Har ju ganska många Waltherhus också... Men det är vackert i masseffekt.
  Du, det finns en award till dej hos mej... Ta den om den känns kul o om du har tid:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Den var verkligen snygg. Tack för den idén
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Vilken fin gammal låda! Vår pappersinsamlingsförvaring har en ganska stor förbättringspotential- en gammal pappkasse i en skrubb. Inget jag gärna visar, hihi...

  En fin morgondag önskar jag dig!

  Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 7. En nästan likadan låda har jag till mina inredningstidningar! Men din är snyggare :)
  Ett sånt där hus som det till vänster har jag, bra du påminde mig att skaffa en ny ljusslinga, den förra har gått sönder.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 8. Säkert vackert med husen där uppe! Lådan passar ju också perfekt. Här blir tidningshögen hög rätt fort, så då går jag över med dem till mannens kontor där det finns en stor låda för ändamålet.
  Njut av dagen! ♥

  SvaraRadera
 9. grymt fin låda! jag skulle kunna ha hur många sådana som helst... om vi bara hade någon tom golvyta någonstans ;)

  SvaraRadera
 10. Jättefin låda! Vi samlar vårt papper i en ytterst oestetisk plastlåda i förrådet, sen är det bara att bära ut. Dessutom ser ju ingen den där den finns...

  SvaraRadera
 11. Vilken jättebra låda du har till dagstidningar, bara och släppa ner dom, helt perfekt. Och fin var den också, det var en bra lösning. Jättesöta hus, vet att dom är så fina när det lyser i fönstren.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera