torsdag 30 september 2010

Boktips


När jag för något inlägg sedan tipsade om en bakbok, så skall jag nu passa på att tipsa om en annan bok, som kommit i min väg - nämligen, "Dukning efter säsong". Det är en bok som innehåller 21 olika dukningar med inspiration från naturen enligt säsong. Många saker är raffinerade och väldigt tjusiga medan andra är ganska enkla och lätta att föverkliga. Dagens bilder är alla tagna ur den boken.
Imorgon vänder vi igen blad i kalendern.... Vi går ohjälpligt mot höst och vinter. Det har också vissa bloggar givit prov på med nya, fina, krispiga, frostiga bilder. Allt har sin tid och sin charm!
Varma hälsningar till er alla!
Louise

8 kommentarer:

 1. Den sku vara fin att ha, säkert massor av tips! Japp, nu är hösten definitivt här, bara att börja vänta på (läs:planera för) jul :) !!!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Ännu en fin bok! Jag måste le när jag såg rödkålen där! Trevligt! Vi får väl välkomna oktober och den kära fredagen! Ha det gott! ♥

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bok med många härliga idéer. Tänk så mycket fint man kan pynta med naturmaterial!

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig bok! Många trevliga ideer där. Skön helg! Här är det riktigt, riktigt tjock dimma idag, det är väl också ett tecken på höst :O)

  SvaraRadera
 5. Näyttääpä kauniilta ja värikkäältä kirjalta!

  Kaunis myös tuo ed. postin jätepaperilaatikko. Ihanko 2 eurolla? Vau! Samaa probleemaa täälläkin juu, keittiön tasot täynnä vehkeitä, mutta minkäs teet? :)

  SvaraRadera
 6. Att duka fint är inte det lättaste, så denna bok vore verkligen något att satsa på! Rödkålen var bara sååå häftig, något sånt hade jag aldrig kommit på själv!
  Här ligger dimman också tät för andra dagen i rad, så nu är hösten här på allvar...
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Fina idéer på fina dukningar. Tänka sig att nån kommit på att plantera i en rödkål och dekorera med hö. Pärmbilden är bra häftig den också.
  Hoppas du får en fin helg!
  Kramar Monica

  SvaraRadera
 8. tack för tipset om dukningsboken. Ha nu en mysig helg
  Kram Agneta

  SvaraRadera