onsdag 15 september 2010

Kaffetåren den bästa är...


...utav alla världens drycker....
Regnet fullkomligt öser ner! Jag är ensam hemma....vad passar väl bättre än en stor kopp kardemummakaffe och två bullar (ni ser väl att de är ytterst små * ler * ).


Sedan vill jag passa på att tacka Lyckobo för awarden jag fick för en tid sedan. Jag måste ju erkänna att jag är litet som ett barn OCKSÅ i det fallet, att jag älskar överraskningar och visst tycker jag det är roligt att bli uppmärksammad ibland. När man fått denna award hör det till att man ska berätta 3 saker, som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto och skicka vidare till 5 andra bloggar.
Det som ligger mig varmt om hjärtat är
* familj, släkt och vänner.
* att på olika sätt göra det trivsamt i vårt hem.
* att resa och vidga mina vyer.

Fotot, är väl inget favoritfoto som sådant (när man fotar mer eller mindre varje dag känns det ganska omöjligt att välja ut ett endaste favoritfoto ) men det visar något jag tycker väldigt mycket om; stearinljus...helst vanliga, enkla, vita. Och visst är väl spetsmönstret, som den extrema kylan (ca - 25 grader) åstadkom på ljuset i vintras då det stod ute i en lykta, fint ?


Att skicka denna award vidare åt 5 bloggar är däremot något jag inte klarar av...Jag tycker det är svårt att välja ut så få...vill ju inte utelämna någon då det finns sååååå många fina bloggar...Därför blir det att konstatera att jag denna gång skickar den vidare åt alla bloggerskor, som ännu under detta år kommer att fira blogoversary! (Jepp :) det närmar sig 1-årsdag för Hemma hos Louise)
Skön onsdagskväll go' vänner!
Louise

12 kommentarer:

 1. Vad fina bilder du har tagit.Mysigt med fika och tända ljus nu när det är höst och regning.Här går det ljus året runt.Älskar ljus.Önskar dej en skön kväll rara du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden!
  Jag håller med dig. Inget går upp mot en kopp kaffe en sån här grå och regnig dag!

  SvaraRadera
 3. Hej och grattis.glad blir man men usch det går inte att skicka till vissa jag är likadan..ja kaffe är ett måste,hm och en bulle till är ju aldrig fel..kram

  SvaraRadera
 4. Kaffe...det är nog bara sååå gott!! Fina bilder, nu blev man riktigt bullesugan :)

  SvaraRadera
 5. Ååå, din lilla gottegris där!!!
  Kardemummabullarna såg smarriga ut och visst är du värd att få äta TVÅ.., själv hade jag nog lyckats kränga TRE eftersom dom var så små:)
  Grattis till utmärkelsen, visst är det glädje i att få dessa awardsen, dom värmer gott!
  Ha en skön kväll och ta väl hand om dig.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 6. Jättefina och klara bilder, gillar det där fotot med ljuset med! Ha en skön kväll och javisst, de bullarna syntes ju knappt! Grattis till awarden också! Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 7. Allt ska firas :) Hade själv ett "Sluta amma party" för alla mina väninnor när jag som sagt slutade amma Vera. Grattis från mej också till awarden. Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. grattis till awarden! som du kanske märkt fick jag en likadan av lyckobo. visst blir man både rörd och glad över uppmärksamheten.
  hm, jag hade bättre avsikter för denna vecka, men här slank det faktiskt också ner två pyttesmå kanelbullar igår kväll. men de var verkligen minimala - så pass små att sonen varje gång vi ätit av bullarna (som jag bakade till studentkalaset) klagat över att man faktiskt inte kan baka så små bullar, för det är bara att irritera folk ;)

  SvaraRadera
 9. Grattis för awarden!!!!
  Du har så mysigt sovrum, att jag skulle vilja hoppa in i rutan och plumsa ner på din säng. Aahh och snark!

  Fina foton, riktiga stämmningfoton!

  Kramis!

  SvaraRadera
 10. Minäkin parhaillaan mutustelen pullaa ja juon kahvia, nam :)

  SvaraRadera
 11. Kaffe kaffe kaffe - can't live without it!! Har en mugg bredvid mig som bäst :) Men en slät sådan ska det inte vara, något sött till behöver man visst få ;)

  Såg du att jag flyttat på tyghjärtat? Jag tycker det passar så perfekt där, gillar det massor!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 12. Grattis till awarden!
  Visst kan du unna dig två bullar med kaffe under regniga dagar.
  Kram Monica

  SvaraRadera