tisdag 31 augusti 2010

Detaljer från vardagsrummet

På facebook läste jag nyligen att tisdag skulle vara den bästa dagen - för då är det som längst till måndag...?? Kanske ändå inte :)

Idag blir det några detaljbilder från vardagsrummet eftersom det är relativt nystädat och de små prylarna litet bytt plats... Nu borde jag pyssla med mitt lapptäcksprojekt...men jag tror att jag istället ska gå på visit till er andra bloggare och sedan kanske slänga mig med en ny "Drömhem och trädgård", som fanns i postlådan då jag kom hem. Den tidningen är jag för övrigt litet besviken på....tycker att den är litet för romantisk och volangig och blommig..., inget rufft och tufft. Nästa år blir det nog någon annan tidningsprenumeration...men det är ju så svårt att välja....(därav den stora lösnummerskonsumtionen :) ) Vilka tidningar läser ni helst?
undrar Louise

11 kommentarer:

 1. Vackra detaljbilder från ditt vardagsrum.
  Jag prenumererar inte på någon tidning, men det blir en hel massa lösnummer av allehanda inredningstidningar!

  SvaraRadera
 2. Aj du ha gått o blivit "feissare"=FB..
  JAg köper mest lösnummer. Beställer just nu dock på Koti&Keittiö. Gillar även Hus&hem, Lantliv och några andra tidningar. Men tycker absolut att man får mest ut av dem när man köper olika. Blir oftst lite led på prenumerationstidningarna..
  Nu ska jag leta upp dej på FB... ;)

  SvaraRadera
 3. Det är lätt att fastna på Facebook, har ibland svårt att slita mig därifrån, till min stora förtret... Det där om att tisdag skulle vara den bästa dagen, tja... Visst är det ju längst till måndag då, men min favoritdag i veckan är nog lördag!
  Jag prenumererar också på Drömhem och trädgård, men har på senare tid blivit lite besviken på att det är just för mycket grälla färger och stormönstrat, "modern design" eller vad man nu ska kalla det, och ja, jag vet inte... Tycker den var bättre förr. Tove prenumererar jag också på, men min favorit är nog Lantliv.
  Lapptäcksprojekt, det låter spännande! Fina bilder du visar från vardagsrummet. man måste ju passa på+ att ta fram kameran när man städat! ;)

  SvaraRadera
 4. Lantliv läser jag- bäst! D&T är ganska "runsas" -lite too much mellan varven..

  SvaraRadera
 5. Fina bilder från ditt vardagsrum. Här hemma hos mig skall verkligen en storstädning behövas. Har blivit slarvat hela sommaren, om möblering och nya prydnader skulle verkligen göra gott. Bara jag skulle orka....
  För mig blir det också många lösnummer köpt, favorit är kanske Allt i hemmet och lantliv.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Kauniita kuvia :) Minulla on lempparilehti tällä hetkellä vähän hakusessa, kaipaisin jotain uusia tuulia.

  Kirpakkaa syyskuun alkua!

  SvaraRadera
 7. fina vardagsrumsbilder, men å andra sidan är ju dina bilder alltid fina!
  jag har prenumererat på vakre hjem och tove det senaste året, men nu tar de prenumerationerna just slut. tove kan jag tänka mig att förnya, men vakre hjem har jag sagt upp. visst är det en fin tidning, men den gav ändå inte så mycket. jag brukar köpa lösnummer av allt i hemmet, lantliv, drömhem & trädgård (de två senare också på finska mellan varven). det blir nog alldeles för många tidningar per månad, men någon last ska man ju ha ;)

  SvaraRadera
 8. Heissa ja kivaa keskiviikkoa!

  Kauniit kuvat, kuten aina! Tuosta Toivekoti ja puutarha-lehdestä olen samaa mieltä (ruotsinkielisenä sama juttu). Mielestäni oli ennen parempi, tai siis silloin heti, kun tuli markkinoille. Maalaisunelmasta ja Lantlivistä tykkään varmaan eniten. Toki ostan paljon irtonumeroitakin, ja niistä Kotiliesi on viime aikoina yllättänyt positiivisesti! Niin ja saksalainen Landhaus on aika kiva myös.

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder du bjuder oss på från ditt vardagsrum!

  Jag prenumerar på Allt i Hemmet o Drömhem o trädgård!

  Hoppas att du får en fin dag! Höstkramar Therese

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Så vackra inspirerande bilder!!!!!
  Ha en fin dag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 11. Jag har prenumererat på Drömhem och trädgård i flera år, men håller med de tidigare att den håller på och blir sämre. Har därför bestämt mig för att inte förnya prenumerationen mera. Numera föredrar jag mera Lantliv, fast den har allför få bilder i varje reportage och Tove, vilken dessutom är billig i jämförelse med de andra. Dessutom är Allt i Hemmets 101 idèer och inspiration eller vad den heter bra inspirationskälla för en pysslare.
  Åsa

  SvaraRadera