söndag 1 augusti 2010

Första augusti

En härligt avkopplande helg på stugan ligger bakom....Dagens fina väder kronade veckoslutet. På fredag och lördag stormade det och regnade en del, så det blev mycket innesittande...vilket inte känns så bra då stugan är minimal och utevistelse och naturupplevelser är det som gäller. Men böckerna som var med blev lästa och som min kära karl sa : "När har jag bara legat och slumrat in mitt på dagen?? " = avkoppling! :)
Idag har vi en ny kalendermånad och nu är det två veckor kvar innan jobbet kallar, men än är det sommar!
Ha en skön början på veckan!
Louise
14 kommentarer:

 1. Härliga bilder från er stuga! Det kan vara bra med såna dagar när man får läsa böcker och slumra in också, så länge det inte är alla dagar :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Hej hej.

  Fina bilder!!
  Ja det är på både gott och ont det där med regnet..
  Man kan ju vila med gott samvete...
  ha det gott, kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Oj så fina bilder från ett ställe där man inte behöver göra en massa! Härligt att kunna slumra till, min man är bra på det när han väl tar sig tid att ligga raklång! ;o) Hoppas du kan njuta av de sista veckorna nu! ♥

  SvaraRadera
 4. Åh så fina bilder du visar, ser ut och vara en jättemysig stuga. Blir ju lite tristare när man inte kan vara ute, läsa böcker är bra sysselsättning. Jag har också två veckor semester kvar, hoppas på en varm fin augusti.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Tänk vad mysigt ändå att bara få läsa de där böckerna man vill och få slummra in om man behöver... de dagarna behövs de också!

  Njut av dina dagar innan jobbet kallar!

  Kramar Mimmi

  SvaraRadera
 6. Så härligt att bara kunna vara..Mysiga bilder..Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Louise!
  Vilka fina bilder från er stuga!

  Ha en trevlig första vecka i augusti:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Kan vara mysigt när det stormar och regnar också, men även vi var tvungna att ta en promenad i regnet lördag kväll efter en hel dag inne... Så mysiga bilder!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder från ert sommarställe. Ja, blåsten och regnet har inte varit nå vidare, men ändå härligt med dagar då man måste hålla sig inomhus ibland.
  Ha en fin vecka!
  Kram Monica

  SvaraRadera
 10. Sååå vackert med bergshällar!! Vi har en hemma på gården som vi håller på och gör en springbrunn i en spricka, men det blir nog inte klart i år.
  Semester är det verkligen när man är så avslappnad att man kan ta en tupplur mitt på dagen :) Igår blev jag jättesugen på att läsa en bok, men hade ingen bra tillhands.

  Fortsätt njuta!

  SvaraRadera
 11. Å så fina bilder! Snacka om att fånga sommaren på bild...ser helt ljuvligt ut.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Vad härligt där ser ut! Här är iallafall jätte vackert väder just nu!
  Ha det så skönt!

  kram, Lotta

  SvaraRadera
 13. man behöver nog en och annan sådan dag också, mellan varven. jag tycker riktigt synd om min karl som slitit hund hela semestern. idag återgick han till arbetet. själv är jag ledig ännu denna vecka, tack och lov.

  SvaraRadera
 14. Härliga bilder som talar sitt tydliga språk! Hoppas att dina två semesterveckor blir riktigt fina! Sommarkramar till dig! Therese

  SvaraRadera