lördag 8 januari 2011

Skidpremiär


Tittar in för ett snabbt inlägg. Snart skall det nämligen bli premiär för i år i skidspåret. Ifjol fick jag ett ryck och köpte terrängskidor. Provade dem i två olika repriser men.. kände mig som den sämste skidåkaren Inge Glid....Däremot svischade äldre herremän nog förbi mig i spåret så snön yrde. Nu skall jag göra ett nytt försök tillsammans med en väninna ;)
Bilden ovan är den julig or not? Grönt och rött är ju juliga färger....
En skön lördag till er alla!
Louise
Ps. Och nu när julen är förbi...vad ska man göra med alla fina cypresser och små innegranar i krukor. Det känns inte så vårigt att ha dem framme men samtidigt synd att kasta dem. Har någon nån bra ide' ?

12 kommentarer:

 1. Tycker också det är så svårt med julblommor, har inga bra ideér. men fina blommande julstjärnor som jag inte vill ta bort.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Nej jag tycker bilden var fin.Ha nu en härlig stund i skidspåret.Låter skönt!Ha en fin dag.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Rött och grönt är komplementfärger, passar fint ihop! Idag såg det så trevligt ut när grannfrun gjorde upp spår här förbi oss. Tack, tänkte jag, men får väl se om jag kommer ut i spåret innan sportlovet. Armarna är för svaga.
  Ha en fin kväll, jag ska börja sätta på ansiktet! ;o)

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen fenomenet... julblommorna är ännu så fina men tröttsamt att ha dem kvar och ändå vill man inte slänga dem! Jag har ju också samma ljusglas på kransen. De passar så bra där!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 5. Hej Louise!
  God fortsättning! Hoppas du haft en trevlig dag i skidspåret!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Saknar svara funktionen i min blogg så jag svar här i din blogg... hoppas det är ok... :)

  Min man hälsa att din man kan bygga en kombi... vinkällare och växthus .... här hos Alèns behövs ingen vinkällar för här konsumeras det. Ha det gott hälsar familjen Alén

  SvaraRadera
 7. Nej, har inga fiffiga ide'er för cypresserna, men tänker själv behålla våra ännu ett bra tag, vi har ännu en bra bit till våren ju...
  Hoppas din skidning gick bättre denhär gången, verkligen inte min gren heller, en framåt och två bakåt, så brukar det vara :( ...men skyller på vallningen såklart;) !
  Ljusglasen är fina där på spiskanten!

  SvaraRadera
 8. Hej!!
  Jag njuter av skidorna mest varje dag!!!
  Hoppas det gick bra;o)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Hääärligt!!! Jag gillar skidturer också, tror du kommer få mysiga stunder gliiidande i spåren:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 10. hej på dej, louise!
  tack för din kommentar! va roligt att du hitta till mig! du har en jättefin blogg! bor ni i öst eller väst?
  skidspåret här i dalsbruk går 50 meter från vårt vardagsrum, men då detta bara är tredje vintern i vårt nya hus, så har jag inte ännu skaffat skidor, men jag var faktiskt och se på lite paketpriser. så kanske jag slår till å köper skidor ännu i vinter =)
  vintriga hälsningar
  susanne

  SvaraRadera
 11. Jag har sagt i flera år att jag ska köpa längdskidor, men ännu har det inte blivit av. Jag hatade skidning i skolan och sen dess har jag inte skidat. Men kanske det börjar vara dags att ge det en chans nu igen :)

  SvaraRadera
 12. Lycka till i spåret! brukar vara så skönt efteråt:) ja du...jag har hittills hivat ut alla julblommor då knut är kommen....så får du bra tips ska jag norpa dem:) skön söndag!

  SvaraRadera