tisdag 11 januari 2011

Köksfönstret


Alla julsaker är nu nerpackade i lådor i förrådet - förutom stjärnorna i våra fönster. Hur mörkt ska det inte bli då jag tar ner dem i torsdag...? Borde jag rucka litet på principen om Tjugondag Knut....
Dagens bild knäppte jag som hastigast igår...köksfönstervrån är högst ostylad eftersom jag nu går och grunnar på om jag ska ta in mera svarta prylar och detaljer i köket. Hm...
Skön tisdagskväll till alla!
Louise

11 kommentarer:

 1. Ja julen håller på att åka ut hos oss. Granen barrade så att jag vet int va.....
  Men Ljusstakarna har jag nog kvar en tid till. Vi bor ju uppe i skogen och här är mörkt....
  Blir spännande att se vad du haittar på i kökshörnan. Tycker att den ser mysig ut nu....
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Det brukar bli lite naket när man har plockat bort julgrejorna, men jag vill att det ska fort bli vår så all jul försvann redan 2:a januari hos oss!

  SvaraRadera
 3. Trevlig kökshörna! Säkert en ljus plats där fönstren möts mot varandra!

  Kram gugi

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du har jätte fint i köksfönstret.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. WOW vad läckert du har i ditt köksfönster bara så snyggt.Fint att fönstren möts mot varandra.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Jag hade en sådan stjärna, men med vit fot i mitt arbetsrumsfönster och nu blev det så tomt när den försvann... Ser inget ostylat där inte!
  Onsdag i morgon! ♥

  SvaraRadera
 7. Jättevacker stjärna! Min får vara kvar i fönstret en månad ännu, jag har döpt om den till VINTERstjärna :) Behövs lite mysljus i dethär mörkret...

  SvaraRadera
 8. Vi satte upp fönsterlampor när vi tog ner stjärnorna, så det blev inte mörkare i vårt hem, bara ljusare och lite mindre juligt. ;)

  Låt kreativiteten flöda så hittar du nog på något så ljuset finns kvar :)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. En sån mysig hörna du har där i köket! Inte är det väl nån brådska att ta bort stjärnan? Tänker nog ha våra ett tag till..det är ju så mörkt och trist ännu!

  SvaraRadera
 10. kanske vi borde starta en ny trend, d.v.s. att ha kvar stjärnor som den här ända till påsk? det blir faktiskt tomt och öde utan dem.

  SvaraRadera
 11. jag har också väldigt svårt att plocka undan julen, men sen då det väl är gjort så känns det så rent och man får oftast nya idér:)

  SvaraRadera