måndag 10 januari 2011

Dörrkrans


Låååångt innan jul, på höstmarknaden i vår stad, köpte jag denna krans enkom för att ha den invid dörren vid juletid. Hups hej...jag hade ju alldeles glömt bort de stora keramikpepparkakorna, (klicka på ordet om du vill se pepparkakorna) som jag redan året innan hade vid vår ytterdörr.... Valet föll i alla fall på pepparkakorna och de fick fungera som välkomstskylt för våra julgäster också i år.

Nå väl, nu köpte jag ju kransen med julen i åtanke och det har jag svårt att släppa nu..... så då vänder jag mig igen till er kära bloggläsare (= inredare med åsikter ;) )...Är kransen julig eller kan jag nu hänga upp den ?

undrar,
Louise, ( som medger att detta är ett i-landsproblem)

9 kommentarer:

 1. Tur att det inte bara jag som glömmer.*fniss*.Jag tycker att du kan ha din fina krans bara så fin.Ha nu en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Sitter och funderar. Jag skulle nog kunna ha en sådan fin krans......
  Skulle möjligen byta ut bandet till en annan färg.... Men du vet ju att jag är så vitt.......
  Ha det bra i denna halka. Hoppas skidföret kommer tillbaka.
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Ta bort äpplet och byt färg på rosetten så kan du ha den hela året :O)
  Kram

  SvaraRadera
 4. jag tycker nog du kan ha kransen, men kanske byta äpple och rosett som någon skrev tidigare.

  SvaraRadera
 5. Hej Louise!

  Trevligt att du besökte min blogg! Vad fint du har hemma hos dig! Jag tog med dig på min blogglista, hoppas det är okej. Ha en skön kväll!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 6. Tuo kranssi on kyllä ihastuttava, mutta olisin ehkä samoilla linjoilla muiden kanssa. Eli koriste ja nauha odottamaan ensi joulua, jotain keväisempää tilalle ja pärjäät yhdellä kranssipohjalla koko vuoden ympäri :)

  Iloista viikon jatkoa!

  SvaraRadera
 7. Japp,nog e den ju julig, men med ett vitt band så blir den ju huxflux helt något annat än julig! Va roligt att din skidtur blev lyckad!!! Vi har haft premiär i ishallen med storabror idag, och det gick nog också över förväntan...inte en tår fast han vurpade vid flera tillfällen!

  SvaraRadera
 8. men så roligt, louise!
  vårt förra hus som vi nu försöker sälja är i brokärr, 10 km från kimito mot dalsbruk och vårt nya är i dalsbruk, just innan man kommer till fotisplan, kyrkan och skolan! var i kimito har ni sommakoja?
  kram
  susanne

  SvaraRadera
 9. I-landsproblem eller ej- ett problem onekligen;) Hihi Jag tycker den funkar som "vinterkrans" nu, det går kanske byta bandet... Sen kan du göra den som "årstidkrans" allt eftersom:)
  Joo du har rätt, det sitter inte fast just nu:) Känner mej energisk till max:) Härlig känsla!
  Ha det gott! Kram Cilla

  SvaraRadera