tisdag 19 oktober 2010

Höstplantering


Tisdag redan....och dagarna går lika fort fastän de ser annorlunda ut än normalt när det gäller jobbet. Hälften av arbetstagarna är nämligen permitterade denna vecka och det medför ju extra arbete för de som är på jobb :(....
Dagens bilder visar min ena höstplantering, som nu står på trappan. Ni som läst min blogg en tid vet vad jag tycker/har tyckt om ljung... Ja nu ser ni att jag försöker skaka av mig de gamla fördomarna. Så jag har planterat två vita ljungplantor bland murgröna och vitmossa :)
Ikväll blir det choklad- och vinprovning, så man kan säga att vardagskvällen är förgylld!
Ha det gott alla ni som kikar in!
Louise

9 kommentarer:

 1. Fin höstplantering du gjort!
  Härlig kväll du har framför dig :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Kan så väl tänka mig in i jobbsituationen när det fattas folk... Höstplanteringen är jättefin och kvällssysslan är inte dum den heller! ♥

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig höstig plantering!! Ha det så gott
  kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vet hur det känns att ha jobb "över öronen", för ett par år sedan hade jag lyckan att få jobba 75%, sedan blev det sämre tider och några av våra anställda blev avskedade..hamnade att jobba 100% efter det för att allt på vår avdelning sku gå ihop! Inte så lätt att jobba heltid med småbarn och hus att ta hand om...men trivs bra som tur!

  Fina höstplanteringar du skaffat :)
  Njut av vinet&chokladen!!!

  SvaraRadera
 5. Oj... Nu måst ju nog jag också ta mig i kragen och fixa nåt fint jag också... Det är vackert!

  SvaraRadera
 6. Svar på dina frågor: Tidigare har jag lagt ner mycket tid på fotoböcker och det kan man göra här också eftersom man kan ta hem ett program eller sitta och fixa i affären, men jag stoppar in usb-minne med alla bilderna i apparaten i affären, väljer pärm och sen slumpar maskinen bakgrund till bilderna i kronologisk ordning och jag blir jättenöjd eftersom boken kommer ut fixad och klar på en kvart. Passar mig som inte får tummen ur med vanliga album! ;o) Det finns många typer av fotoböcker, men jag gillar denna variant.
  Ps. Klart man ska ta idéer som bjuds!

  SvaraRadera
 7. jag har tyckt lika om ljung, men man blir ju så påverkad här i bloggosfären, så jag har också för första gången på evigheter köpt ljung hit hem i år! din plantering blev fin!
  vilken kväll ni hade!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tack för din hälsning!
  Vilgen fin planntering!
  Har en skön onsdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 9. Hej Louise!
  Vilken fin höstplantering!

  Kul att du är med o tävlar hos mig:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera