måndag 21 juni 2010

Svärmors planteringsbord del II

Så är det måndag igen...veckoslutet gick i rasande takt, med dåligt väder och det har stått både Popkalasande och vanligt kalasande på programmet...tja och något ögat har jag ju kastat också på tv-sändningen från Stockholm :)
Igår blev det en hel del foton knäppta i svärmors och svärfars trädgård. Jag kommer mig inte riktigt för att piffa så mycket inomhus just nu och med en gård som fungerar som byggnadsplats blir det inte mycket vackert att fota utomhus heller, så....det gäller att ta med sig kameran till vänner och bekanta :)
Sist jag visade svärmors planteringsbord var det relativt nytt och hon hade inte satt ut så mycket pynt på det. Igår däremot märkte jag att hon "dekorerat" bordet med ett och annat så jag börjar med att visa det en gång till - i ny tappning så att säga.
Så, det var dagens bilder. Imorgon blir det mera foton från svärföräldrarnas fina gård. Tills dess hoppas jag att ni har en finfin fortsättning på måndagen!
Louise
Ps. Det är så många läsare som funderat över lupinerna och varför jag inte plockar dem när de är så vackra... Ja fortsätt ni som har dem i trädgården och inne i vaser att ha dem där och njuta av dem, för visst är de vackra. Min skrockfulla mormor menade att lupiner bringar otur inomhus och inte för att jag tror på gammalt skrock....men.... :)

6 kommentarer:

 1. Mina söner var där på popkalaset och berättade om regnet, men musiken övervägde. Så nu vet jag det där om lupinerna. Jag har lagt dem i en vas ute idag, för säkerhets skull! ;o) Nej, nu vill man inte vara inne och fixa. Inte på årets längsta dag. Ha det bra Louise! ♥

  SvaraRadera
 2. Det var ett fint bord! Tror jag har de där träskorna ståendendes på trappen faktiskt. De är supersköna.

  Nej, jag tror INTE på skrock, men några tvångsgrejer har man ju...hehe måste spotta tre gånger när jag ser en svart katt, fast jag inte tror på det över huvudtaget. Knäppt va?
  Och om jag snurrat mig 360 grader åt ett håll så måste jag snurra mig tillbaka igen(!) Bara MÅSTE...

  :D

  SvaraRadera
 3. hei,
  åå så nydelig det bordet er,så vakkert pyntet med masse detaljer.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för "besöket"! Du har en alldeles härlig blogg och ett vackert hem!!!

  Tur att det finns andra än bara jag som är vidskepliga, fastän jag inte hört detta med lupiner...men nu vet jag! Inte plocka in dem!

  Ha en strålande vecka!

  SvaraRadera
 5. Så fint!
  Å så många fina detaljer!
  En riktig pärla att ha i sin trädgård!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 6. Ett planteringsbord skulle vara bra att ha, inte bara praktiskt men också snyggt.
  Skön midsommar!

  SvaraRadera