torsdag 26 januari 2012

C-vitaminer...



...är goda åtminstone i den här formen! Trots ett stort intag av detta har alltså influensan slagit till. Tack för alla krya-på-dig-hälsningar och grattisar. Jag kurerar och vilar!

Louise

9 kommentarer:

  1. Det ser så gott ut med apelsiner! Hoppas att du snart är på benen igen. kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Bra att du äter så härlig frukt. Du får ge flunsan sin tid men jag hoppas du känner dig piggare snart.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag har gjort min header via picnic och där finns krumelurerna vid sticker... Förklarar gärna mera.. Och jag blir bara glad om du blir inspirerad och för mej får du fast göra likadann, vilket jag vet att du knappast vill göra... Men du förstår vad jag menar...
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  4. kanske du är som jag - får förkylningssymptom om du äter för mycket c-vitamin? jag är alltså på riktigt allergisk mot för mycket av det goda!
    kram

    SvaraRadera
  5. jag borde ta in en massa vitaminer nu...förkylning är på kommande.
    Jag kurerar mig med echinaforce droppar...hoppas den flyger sin kos.
    Krya på dig! Kram Maj-Gun!

    SvaraRadera
  6. Uuuuh, med influenssa! Jag har en gång haft den och hamnade på sjukhus. Inget vidare! Hoppas den sitter löst och ger sig snart!!!

    Kraam!
    -Pia-

    SvaraRadera
  7. Nu har jag missat en hel del hos dig! Hoppas hellre att man missar allt det där som går och besvärar många halsar i dessa dagar. Krya på dig! Fredag i morgon! ♥

    SvaraRadera
  8. Oj, jag blir så appelsin och mandarinsugen, men kan tyvärr inte äta. Magen tål det inte..Ser himla gott och fräscht ut!!

    SvaraRadera
  9. Härliga uppiggande färger! Jag känner på mig att förkylningen är på väg, har ont i halsen. Usch. Hoppas att du känner dig redan bättre!

    Ha en skön helg!

    Kram
    Sari från Puumuli

    SvaraRadera