måndag 2 januari 2012

Julklapp och tidningsprenumerationSnön faller och landskapet blir vintrigt, åtminstone idag ;) Jag är som ett litet barn då det gäller julen och julklappar...jag gillar att ge men jag måste erkänna att det också är roligt att få! Detta år fick jag igen en hel massa fint, bland annat ovanstående skål som först innehöll chokladkulor men numera fattigmanshjärtan. GILLAR!

Jag har alltid haft en eller flera tidningar prenumererade, ifjol hade jag tidningen Lantliv. Igår satt jag och funderade på att klicka hem en årsprenumeration MEN...säg mig vad har man för fördel av denna prenumeration egentligen?? Priset är ju billigare om man köper tidningen som lösnummer?? T.ex. kostar en årsprenumeration av Sköna Hem 150 euro medan ett lösnummer jag nyligen köpte kostade 6,50....Hm... bekvämt och trevligt är det förstås med sprillans färsk tidning i postlådan men.... Hur gör ni? Och vilka tidningar blir det 2012?

undrar Louise, som ännu funderar...

7 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Visst är det trevligt när det snöar.Vi har gjort en snögubbe på gården med Casper.
  Jag brukar köpa mina tidningar.Men nu fick jag lantliv i julklapp så den kommer att trilla ner i postlådan :)
  Ha det bra
  Kram Erica

  SvaraRadera
 2. Fin skål du fick.... och jag är likadan som du när det gäller julen och julklappar:).
  Här snöar det också och blåser ganska hårt också idag.

  Jag har prenumererat på Lantliv, och jag trodde att det var billigare att prenumerera. Får allt ta mig en funderare nu då. Och jag tycker inte om då tidningen finns en till två dagar före på affärerna. Tycker vi prenumeranter skall få den först.
  Ofta köper jag nog hem andra tidningar också.
  Ha det bra! Kram Maj-Gun!

  SvaraRadera
 3. Jag brukar passa på att ta provprenumerationer och gärna med fina gåvor. Sedan säger jag upp tidningen när provtiden är slut. Jag hittar ofta erbjudanden i tidningar jag köper eller ibland i reklamen i brevlådan.

  Ett bra tips tycker jag eftersom tidingar är helt underbara att bläddra i men alldels för dyra tycker jag!

  Hade everkligen inte en aning om att det är dyrare med prenumerationer än att köpa i affären så jag tackar för den infon!
  Hej från Loo.

  SvaraRadera
 4. Jag köper alltid lösnummer för det kanske inte är varje gång jag vill ha just den tidningen utan någon annan istället!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag brukar slå till på specialerbjudanden på våra inhemska tidningar, och de svenska köper jag lösnummer av då och då.

  Ha ett riktigt gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. Jo men visst är det roligt att få julklappar av någon som tänkt till lite och vet vad man gillar :)

  Jättefin!

  Oj jag som alltid trott att tidningsprenumerationer i regel är billigare...
  Men ofta får man ju en fin prenumerationsgåva så då går det kanske jämt ut trots allt ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. efter att ha hört till en bokklubb i många år och aldrig fått något extra därifrån, sa jag upp mitt medlemsskap då jag i misstag fick hem ett erbjudande från samma bokklubb där NYA medlemmar fick massor av fina erbjudanden och en fin gåva på köpet!!! jag ringde dit och frågade varför de inte ger gåvor åt sina stamkunder som har köpt böcker år ut och år in. frågade åxå varför jag som stamkund skall betala fulla priser, medan eventuella nya kunder får jättefina rabattpriser...
  de kunde inte svara så jag avslutade mitt medlemskap. efter detta har jag endast tagit erbjudanden, med specialpris och ibland nån gåva och sedan genast avslutat efter rabatt tiden... lite jobbigare, men fungerar för mig. köper dessutom lösnummer alltid nu och då...
  kram
  susanne

  SvaraRadera