fredag 12 november 2010

Fredagsgott

Fredagkväll och hos oss öser regnet ner...men fredagskänslan är ändå här! Ljusen är tända och snart blir det något gott att äta :) Förra fredagen blev jag bjuden på sniglar, mmmm gott med nybakt bröd till att doppa i det smälta vitlöks/persiljesmöret. Hemma hos oss finns det dock ännu inte snigelpannor... så på fredagsmenun står det nu; paj med sallad.
En skön fredag önskar jag alla er alla!
Louise

Ps. Tack för fototips och kommentarer. Vi tycks vara flera i samma båt.... men imorgon är det kanske ljust och då får fotografering stå på programmet :)

8 kommentarer:

 1. Meillä etanat ovat Mr Järjen ja esikoisen herkkua, minuun ne eivät oikein uppoa :)

  Mukavaa viikonloppua!

  SvaraRadera
 2. Skönt med fredag!
  Ett annat tips ang. fotograferingsproblemet, är att hålla ett vitt kopieringspapper framför blixten. (så ljuset sprids åt sidorna.) Allt är värt att testa, men man måste vara beredd att experimentera lite :)

  SvaraRadera
 3. Ser gott ut det där! Här njöt vi av pizza denna fredagkväll.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Hej, vilken mysig blogg du har! Synd att jag inte hittat den tidigare:) Men bättre sent än aldrig! Hoppas du inte har nåt emot att jag länkar till din blogg!
  http://hjartebo.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. Ser mysigt ut det där! Fredag kväll åt mannen och jag kantarellsoppa på Kantarellrestaurangen medan vi väntade på tåget, i kväll blir det ugnspotatis med skagenröra etc. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Sniglar har jag aldrig haft tillfälle att prova ännu... säkert gott gissar jag. Men paj o sallad är inte fel heller:)))
  Såg dina fotofunderingar... samma för mej. Men jag hoppas Tomten kommer med ett stativ;) Tror problemet blir lite mindre då iallafall...
  Ha en mysig kväll!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Men Lusse, inte är det väl 4e advent ännu? :D

  SvaraRadera
 8. åhhh, jag kan förnimma smaken av sniglar i vitlök. såå gott!!

  SvaraRadera