måndag 19 juli 2010

Vackra sommarkvällar

Just nu är jag ingen flitig bloggare...Livet och sommaren är nu så intensiv att tiden bara flyger iväg fortare än kvickt.... Jag blir småstressad då jag loggar in på blogger/bloglovin och ser att jag har 57 olästa inlägg av andra bloggarfavoriter....Man vill ju inte missa något :) , så kommentarerna hos er andra är just nu på ett minimum....But I'll be back!!

Veckoslutet kändes som en minisemester. När mannen inte har någon semester alls (i motsats till alla mina veckor...) känns det ibland i alla fall som en längre ledighet ifall han kan sluta tidigt på fredag. Det gjorde han förra veckoslutet och så packade vi bilen och åkte till stugan. Vi spelade badminton, simmade, åkte båt, var sociala, åkte på cafébesök, grillade och drack gott vin, läste böcker och bläddrade i inredningstidningar/båttidningar/vintidningar (vi har våra egna favoriter) ... Gjorde alltså inget speciellt men ändå mycket. SKÖNT!

Dagens bilder är inga höjdare precis...men jag undrar om ni har sett vilka vackra kvällar vi har just nu....annars kan bilderna påminna er om att gå ut och titta på himlen redan imorgonkväll !
Imorgon blir det för övrigt ett dagsbesök med en väninna och våra barn till sommarstaden Nådendal. Mumindalen behöver vi dock inte längre besöka! :)
Jag hoppas ni njuter av sommaren! Återkommer på onsdag!
Louise

5 kommentarer:

 1. Tack:) Jaa jag ska njuta av bara den! Ta vara på varenda sekund! Idag var vi på Byske havsbad, solade o badade och avslutade dagen med middag på strandterassen med utsikt över havet....så sagolikt! Vad skönt att din man kan ta en lite längre helg ändå och att ni kan njuta av helgerna. Och du har så rätt, kvällarna är ljuvliga nu!
  Ha det gott! Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. 57 - det är väl ingenting?? Jag har nån gång haft över 200... :P Men då blir det nog till att gallra och skumma sig igenom det.
  Jättefin bild med regnbågen!
  Idag regnar det hos oss för första gången under min semester, började nog vara på tiden tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Nauti kesästä, syksymmällä ehtii taas aktivoitua. Suomen kesä on niin kaunis, mutta valitettavan lyhyt

  SvaraRadera
 4. Man får lära sig att trycka på "lästa" knappen och gå vidare. :)
  Så här är det ju. Enda månaderna man kan vara så mycket ute så det finns ju ingen anledning att sitta inne och surfa. Tänk, det är slutet på juli redan... nästan så man får ångest.

  SvaraRadera
 5. Njut av sommaren, jag känner precis som du! :)

  Det är svårt att finna ro till att sitta vid datorn när vädret ute är underbart, det gäller ju att ta vara på den lediga tiden man har nu vid smestern...

  Ha en riktigt härlig semester!
  Kramar Linda

  SvaraRadera