onsdag 15 december 2010

Jul på trappan

Det är snabba ryck och och lika snabba inlägg just nu :) Höstplanteringen står kvar på trappan eftersom jag tyckt att den ännu är ok...men för att göra den litet juligare placerade jag ut 3 äpplen mitt i härligheten.
Kransen, som jag köpte på marknaden i höstas i tron att den skulle fungera som julkrans...ligger ännu i påsen i skåpet. Istället blev pepparkakshjärtanen av keramik igen i år upphängda på ytterväggen.
Veckan vänder mot veckoslut!
Louise

5 kommentarer:

 1. Jaah! Jag ser fredagen skymta där i horisonten! Hurra!! och då börjar mitt jullov.. tack och lov för det, jag är trött som en trasa..
  Härliga keramikhjärtan, de passar så bra där!

  SvaraRadera
 2. Jadu, det är icke mycket som skall till för att skapa julstämning.
  Det blev ju hur fint som helst med några äpple:)

  Pepparkakshjärtat var ju bara hur vackert som helst, trevligt välkomnande när man kommer som gäst!

  Ha en skön kväll....
  Kram till dig
  Marianne

  SvaraRadera
 3. Du hinner och jag försvinner, känns det som. Inte mycket tid nu förutom det som tangerar jobb. Så fiffigt med äpplen och pepparkaka som prydnad utomhus! Fina skålar i förra inlägget också!
  Ha ett skönt slut på veckan! ♥

  SvaraRadera
 4. Tänk vad några rödkindade äpplen kan göra för en äkta julstämning! Skålarna du fått var jättefina, dina vänner kan din smak ;)
  Skönt med veckoslut snart, är så trött på kvällarna så jag orkar bara kommentera på några bloggar i gången, gäääsp...Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag har också mina höstplanteringar kvar, och de är ju hur fina som helst med sitt snötäcke. Så fint med äpplena du placerat ut, då blev det verkligen jul över det hela!
  Ja, det är inte alltid sakerna hamnar där de var tänkta eller ens kommer fram ur skåpet... Men keramikpepparkakan var jättefin, såna har jag inte sett förr!
  Ha det så bra mitt i alla julförberedelser!

  SvaraRadera