Blåbärsmousse (4-5 port)
2 gelatinblad
2½ dl vispgrädde
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
½ dl turkisk yoghurt
2 dl blåbär
Hallongelé:
3 gelatinblad
1½ dl hallonsaft (konc)
1½ dl vatten
Vispa grädden med sockret. Rör i yoghurten.Mixa blåbären. Smält gelatinet och blanda i blåbärsmixen. Rör ner i gräddblandningen. Fördela i glas och låt stelna ca 2 h. Gör en gelé av hallonsaften. Låt svalna och lägg sedan en spegel av gelen över moussen. Låt stelna. Garnera.
Avnjut :O) ,
Louise
Åh så gott det ser ut, vill verkligen pröva att göra den desserten!!
SvaraRaderaVerkar ju vara ganska smidig att göra och det gillas :)
Tack för receptet! Jag ska absolut prova :)
SvaraRaderaLåter friskt och gott, tex efter en kötträtt.
SvaraRaderaTack för receptet!
Kanske min matlagarman vill testa receptet...måste kolla!
SvaraRaderaÅåååå vad gott det ser ut.1000 tack för receptet .Heltklart ska det provas .Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥
SvaraRaderammmmm å blåbær er det beste jeg vet.
SvaraRaderaønsker deg en flott kveld,
klem fra sylvia
mmm, låter sommarfräscht och gott. måste bookmarka receptet direkt :)
SvaraRaderakram
Det där såg gott ut. Måste prövas!:) /Sofia
SvaraRaderaMums, vad gott! Man lever bara en gång....Fniss!Tack för tipset vännen! Kram Therese
SvaraRadera