lördag 15 maj 2010

Sommarblommor på trappan

Det härliga vädret har fortsatt, sol och värme...vad jag har längtat - det märker jag nu! Så som oftast blev det en tur till stan denna lördag, kaffe med en väninna på en uteterass och litet shopping. Är det inte konstigt så säg, att när våren och värmen är här, så har man plötsligt INGENTING i garderoben som man kan använda... :O)
Jag planterade också några nya blommor i vår ena ytterkruka på trappan. Det blev dock ingen helhetsbild eftersom mannen håller på med brädfodring och takkonstruktion vid ytterdörren och därmed har flyttat på alla saker...
Jag passade också på att köpa en endaste kvist med vita små nejlikor som jag klippte till och placerade i blåbärsriset...fylligt och bra!
Middagen ikväll, blev igen surprise surprise grillat....men till efterrätt kanske det blir en kaffe med en bit choklad eller en marmelad som jag fick av dottern till morsdag. Champagnen som också hörde till gåvan dricker vi dock inte idag!
Hoppas alla som tittar in här går en skön söndag till mötes!
Tjingeling!
Louise


5 kommentarer:

 1. Det roliga är att kläderna man haft året innan krympt oxå..hur nu detta har gått till*L*

  ha de
  annbritt

  SvaraRadera
 2. jag håller med..vips är det tomt i garderoben..hmm undrar vad det beror på?! Fin kruka med härliga blommor i :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin plantering du gjort till trappan. Och jättefint med dom små nejlikorna i blåbärsriset. Instämmer helt, garderoben känns tom här också.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hmm... Nej, aldrig finns det kläder även om garderoberna svämmar över. Fint på trappan i detta underbara sommarväder! ♥

  SvaraRadera
 5. Fint du har gjort!
  Jag hittade faktiskt plagg som jag glömt att jag hade och lyckligtvis passade dom också :)

  Ha det skönt i värmen!

  SvaraRadera