måndag 5 november 2012

Ett hjärta till dig som tittar in ♥


...trots att inläggen minsann inte duggat tätt...
Bloggen har inte varit högt prioriterad just nu....på grund av brist på tid & brist på bilder...
Veckoslutet gick fort, fredagen tillbringades tillsammans med kolleger i vinprovningens tecken. Så blev det några ynkliga timmar sömn och på lördagen ringde klockan 05.00 och så bar det av till Tallinn. Söndagen blev därmed vilodag :)
Hjärtat vid huvudingången är fyllt med mossa och med med mossan kom någon slags växt, som påminner om plättar i luften, inte sant ? Känner någon till den vilda grönväxten ?
Ha en bra fortsättning på veckan som just bara har börjat!
Louise

4 kommentarer:

 1. Det är ett mindre företag för dig att ta en tur till Tallinn även om det kräver vila efteråt! Jag önskar man hade mera tid att hälsa på hos andra bloggare. Tack för det vackra virtuella hjärtat! ♥

  SvaraRadera
 2. Tackar för hjärtat och skickar ett tillbaka till dig! :)

  Måste annars fråga, eftersom jag såg att du hade bloggen på din blogglista när jag surfade in på din blogg... Har Anita från Anitas ljuva rum slutat blogga? Har ju inte bloggat så flitigt på sistone och förra veckan när jag skulle kika in till Anita fanns det inga inlägg! :O Verkar vara flera andra bloggare som lagt ner också, synd... Man missar så mycket när man är borta en tid, och sen är det inte lätt att komma ikapp igen heller!
  Ha det så bra i höstmörkret! :)

  SvaraRadera
 3. Ett så vackert hjärta! Jasså, du har också varit till Tallinn i helgen?! Så jag också, från fre. till söndag. Jag har helt tappat lusten för bloggandet..kanske det är övergående?

  Kraam och tack för hjärtat!
  -Pia-

  SvaraRadera
 4. Tack för hjärtat! Det verkar som om bloggtorkan har drabbat var och varannan, även mig... virus i luften? Tallinn skulle jag inte ha nåt emot om det bara var lättare med resorna härifrån... säkert härligt ställe att besöka innan jul!

  Kram Gugi

  SvaraRadera