tisdag 21 februari 2012

Mycket olustigt...


Igår kväll då jag kom hem från min utflykt skulle jag logga in på Blogger och titta ifall någon hade kommenterat mitt senaste inlägg....Det lyckades inte! Jag möttes av texten "Bloggen Hemma hos Louise har tagits bort". Jag loggade ut och in igen och samma sak hände. Dottern försökte komma in på min blogg från sin dator men fick samma svar. Några vänner på Facebook där jag meddelade min frustration svarade samma sak. Kändes mycket olustigt!
Så småningom fick jag ett meddelande i rutan som berättade att Google har märkt trafik och aktivitet på mitt google-konto (Blogger) som verkar ovanligt (epätavallista toimintaa). För att säkerställa min åtkomst till Blogger ville de därför att jag skulle meddela mitt telefonnummer och så skickades en kod till min telefon som textmeddelande. Med denna kod kunde jag sedan upphäva spärren på Blogger och igen komma åt mitt bloggkonto. I den stunden syntes också min blogg normalt igen.
Minuterna då allt var försvunnet kändes det illa och jag märkte vilket litet skötebarn min blogg trots allt är för mig...
Är det någon annan som varit med om samma sak?
Här har vi ett nytt snöoväder på kommande. En skön tisdag önskas alla.
Louise
Ps. Konservburkar är fina tycker jag. Just nu står det en på mitt skrivbord...och tja ni kan ju se vad den innehåller ;).

11 kommentarer:

 1. Jag det förstår jag var en olustig upplevelse. Det skulle inte vara roligt om bloggen försvann! Vilken tur att det redde upp sig till slut i alla fall.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Skulle vara intressant att veta vad som gjort att de stängt ditt konto... Men förstår din panik...
  Det är ju bra att veta att sådant kan hända... Hoppas nu att allt är som det skall vara...
  Ja full storm här oxå..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. det måste ha varit grymt otäckt, det där. jag skulle svimma om det hände mig...
  tur att den gick att återställa!
  kram

  SvaraRadera
 4. Oj då, det skulle vara en mardröm om allt försvann...
  Kanske man borde göra en bok som många gjort.
  Tur att allt ordna sej.

  Oväder här också..
  Och jag är sååå söt-sugen men ids inte ta mej till kioskens chokladhylla, får väl duga med kaffe&kex

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 5. skriver ner en kommentar till för att checka om du har ordverifiering, och jo, det har du. måste kolla om jag också blivit med en sån. grr.

  SvaraRadera
 6. Med bloggen har jag inte upplevt det, däremot med mitt e-post konto :/ Jag skulle också meddela telefonnummern och få en kod, problemet var att jag aldrig fick någon kod. Hela tillvaron ställdes på ända då jag tänkte på all förlorad information och hur jag skulle få tag i alla kontakter igen. Sedan kom min man på att vi kan testa uppge hans telefonnummer och då lyckades det, koden blev skickad till honom och saken redde upp sig :)

  SvaraRadera
 7. Usch vad obehagligt.. Det har jag nog inte varit med om. Tur att det ordnade sig!

  SvaraRadera
 8. Nämen usch vad hemskt. Det har jag inte drabbats av än. Kram

  SvaraRadera
 9. Huga, vilken skräck! Skönt att det ordnade sig till slut. Vi får hoppas att det inte sker igen.

  Vilka fina saker din mamma stickat! Jag har själv gett mig i kast med att försöka göra ett par uppstickare, det går väl sisådär får jag erkänna.

  Ha en fin vecka!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 10. Urk va hemskt det måste ha varit :(... Tur att du fick den tillbaka! Har själv gått i tankar om att sluta me bloggandet, efter att jag fick veta om ett par personer som läser den...man börjar fundera om vilka som tittar in dagligen, och om man vill ha dem där? Men ändå vill man ju inte förlora alla foton och skriverier..hmmm...
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 11. nejmen uschdå! har pepparpeppar inte hänt mig än men fårstår din panik! det skulle vara hemskt att inte 'hitta' in på sin blogg.
  tur att det ordnade sig!

  kram
  susanne

  SvaraRadera