fredag 24 februari 2012

Minimalist or ?


Not! Men allt kan man ju inte ha framme när man hamstrat/ fått/ köpt inredningsgrejer.... Ibland fixar jag och byter ut prylar enligt humör och säsong men det är ett faktum att mycket av det jag har i skåpen aldrig kommer fram...Trots att förvaringsutrymme finns känns det litet avigt att förvara fina prylar i skåpet. Sålt på loppis har jag hittills bara sådant jag inte alls tyckt om men ..... Hur gör ni?
Sista semesterdagen. Motionen avklarad kl. 7-8 och nu ligger en härlig fredag framför. Gillar! Hoppas du också har en bra dag!
Louise

4 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina kannor du har! Jag har framme saker som är värdefulla för mig, men visst är dom arma skåpen proppfulla, inte kan jag ju slänga bort heller, tänk om jag sen ångrar mig...Nu ska jag oxå ta mig en promenad i solen och börja njuta av fredagskvällen. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Jag säljer ganska ofta bort saker på loppis. Hellre det än att de står oanvända i skåpet. Då får jag ju pengar att köpa nya saker för, he, he :-)

  SvaraRadera
 3. Jag planerar stå på loppis till nästa helg. Har en massa jag ser på som jag inte längre vill ha. Kram

  SvaraRadera
 4. Fina kannor dom är lite av ett samlarobjekt för mig också .Obehaglig upplevelse du hade med bloggen ,tur att det ordnade sig ,kram Nette

  SvaraRadera