lördag 26 februari 2011

Låååång lördag


Känns otroligt bra att första gången på lääänge göra ett blogginlägg från egen dator ;) Än är jag inte riktigt vän med den nya datorn på alla punkter men en början är tagen i och med att bloggandet löste sig!
I övrigt håller sportlovet på att ta slut ;( Här har det varit sjukstuga och den fortsätter. Dottern har varit så sjuk som varken hennes pappa eller jag minns att hon skulle ha varit på flera år! Envis feber som rör sig vid 40-strecket, toncillinfektion som har gett som bieffekt minskad matlust då det gör så ont att svälja...En natt i feberyran svimmade hon pga mattheten och lågt blodsocker...Puh... just visade febertermometern igen 38,9 så än har vi en liten väg att gå... Lördagen känns låååång!
För att få fröken att äta litet bakade jag just morotssemlor och moccarutor. Men godisskålen har vi ställt in i skåpet. Godisstrejken påbörjades för Louise den yngre 19 februari och eftersom hon har godisuppehåll kan ju inte jag heller ösa in av den sorten! :)
Tack för alla kommentarer och hälsningar! Just nu har jag nog läst en hel del bloggar men kommenterat har jag inte gjort. Allt har sin tid! Nu skall jag igen gå och värma litet saft åt sjuklingen!
Sköt om er denna vinterlördag!
Louise

3 kommentarer:

 1. Ha en fortsatt fin helg.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 2. Oj inget skoj med en sjukling i huset.... Hoppas att hon snabbt börjar tillfriskna... Hoppas du hittar alla finesser på din nya dator...
  Det brukar vara roligt med en ny "leksak"...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Oj så jobbigt! Hoppas det går uppåt nu!

  SvaraRadera