fredag 2 oktober 2009

Färger - BRUNT







Jag ska idag fortsätta på temat färger och nu står brunt i turen. Brunt har vi en hel del av hemma hos oss, ja eller brunt och brunt...träfärgat kanske man borde kalla det. Vi har trägolv i några rum, trapporna är träfärgade och dessutom har vi en del möbler, som är träfärgade.


Ibland är jag trött på brunt och de dagarna skulle jag önska att vi hade mera vita möbler...men andra dagar finns det inga sådana tankar utan just då är jag ganska nöjd. Idag har det varit en sådan dag och därför skall jag passa på att sätta in litet "bruna bilder" ;)
Oktober är nu här och med det kylan. Det är nu man kan börja tända eld i kakelugnen och sitta och mysa framför brasan med ett glas rött...

Ha ett skönt veckoslut allesammans!

Louise

18 kommentarer:

  1. Inte måla... En tid har trenden varit vit vit, men nu börjar det ju komma svarta inslag och annat, så du ska vara riktigt nöjd med de fina skatter du har! :)
    Ha en skön helg!
    Kamomilla

    SvaraRadera
  2. Jättefint med brunt! Jag gillar sådana gamla, mörka möbler, de ger en sådan värme och personlighet.
    Soligt höstveckoslut,
    Lena

    SvaraRadera
  3. god kveld louise.
    riktig nydelig med disse varme tre fargene,passer til alt å gir en herlig varme.
    fine bilder,likte hunden veldig,
    ha en skjønn høst veld.fra sylvia

    SvaraRadera
  4. Hej Louise.
    Snygga bruna saker du visar.
    Visst är det trevligt att blanda lite,och
    till hösten vill man ha lite mörkare tycker jag.
    Ha det fint i helgen.
    kram Anette

    SvaraRadera
  5. Hej! Så fina saker du visar! Jag tycker det är snyggt med brunt, ombonat på något vis. Det är lätt att det blir "kallt" om det är för mycket vitt...Kul att du tittade in till mig och självklart är det så att så länge det finns liv finns det hopp ;) Nu ska jag kika mer på din fina blogg!
    Ha det gott!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Den där bokhyllan ser hur fin ut som helst! Jag velar också mellan vitt och brunt. Tycker det är jättefint med teak och 50-60-tal men även den vita lantliga stilen...
    Tack för kommentaren hos mig:)
    Jag kommer definitivt tillbaka till dig!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Trevligt med olika teman, har själv tänkt göra så nån gång :)
    Håller med Kamomilla, man ska nog inte vara för snabb med penseln på precis allt! Träfärgat ger liv åt rummet och om möbel dessutom har patina är det härligt. Möbler som däremot är relativt nytillverkade och INTE har patina tycker jag man gott kan måla om ;)

    Trevlig fortsatt helg!
    A-C

    SvaraRadera
  8. Så roligt jag tycker det är när nya kikar in hos mig..Kikar hos dig en stund och passar även på att önska dig en härlig lördag..S

    SvaraRadera
  9. Man har mer färg än man tror. Jag målar mycket i vitt, men här finns färg också. Din kista är jättefin, och såg en superläcker ljuskrona i förra inlägget.
    Ha en mysig lördag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  10. Hienoja ruskeita yksityiskohtia, onko tuo kenkäharja, tms, tuo koira? :) Mulla kans kausia, jolloin kaiken pitäis olla valkosta. Mutta jonkun verran löytyy myös tummaa puuta.
    Kaunista viikonloppua!

    SvaraRadera
  11. Jätte fina grejer! Känns så höstigt! Kram petra

    SvaraRadera
  12. jag tycker att brunt ger en varm känsla, så jag håller med om att man inte ska gå loss med penseln på allt. obviously tycker jag om brunt, för vi har mycket av den varan hemma för tillfället. kanske lite för mycket, dock...
    ha en skön lördagskväll!

    SvaraRadera
  13. Veldig fint med litt trefarge her og der i rommene synes jeg, koselige bilder!

    Ha en finfin løtdagskveld :)

    SvaraRadera
  14. Visst är det fint med brunt med. Jag har mitt kontor där alla bruna möbler hamnar, det blir en kontrast att gå in där då nästan alla andra rum har vita möbler. KRam

    SvaraRadera
  15. Så mycket fint du visar! Jag håller också med om att man inte ska vara för snabb med att måla allt vitt. Skridskon som du frågade om finns i Tildas Juleideer. Det är inte en bok utan mera ett häfte. Jag beställde det från Panduro. Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
  16. Hej , att blanda det bruna med vitt tycker jag är såå fint, gillar din kista, den var så fin.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  17. Jag tycker det är fint med lite bruna inslag så inte allt bara är vitt! Speciellt nu på hösten är det fint med färg....Ha en bra dag! Kram Therese

    SvaraRadera
  18. Hej Louise!
    Tack för din kommentar hos mig:)

    Tycker att brunt är en fin färg, speciellt nu på hösten. Istället för att ha allt vitt är det fint med något mörkare som bryter av.

    Visst är det härligt att sitta framför kakelugnen o känna värmen, det gjorde jag igår kväll medans jag tittade på Anna Anka o Co:)

    Ha en bra dag!

    kram Jenny

    SvaraRadera