onsdag 14 oktober 2009

Klippböcker

När jag redan många, många år varit intresserad av inredning har det fallit sig naturligt att köpa inredningstidningar... Varje år har jag flera tidningar prenumererade men sedan köper jag ofta också "veckoslutsgodis i form av blädderbart". Favoriterna bland tidningar har växlat under åren liksom också smaken på inredningen gjort.
Summorna jag lagt ner på tidningar...ja det är lika så gott att man inte vet hur stora de är. Vissa tidningar sparar jag länge och så bläddrar jag i dem om och om igen. Tidigare har jag haft väldigt svårt för att slänga inredningstidningar över huvudtaget med den påföljd att högarna växer sig väldigt stora.Fortsättningsvis sparar jag en hel del tidningar - tro inte något annat ☺ men jag har också lärt mig att klippa ut idéer och fina bilder som jag vill spara och så slänger jag resten av tidningen. Ikväll har jag igen klippt och limmat... Hittills har det blivit 4 klippböcker, 2 tjocka om inredning, 1 om julinredning och 1 om trädgårdar.Ha ett bra slut på arbetsveckan!
Louise

10 kommentarer:

 1. så kjekt å gjøre det sånn.har noen bunker med blader jeg å,skal sette meg ned en kveld å klippe.takk for tipset vennen.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Hauskaa, että joku muukin harrastaa tätä sisustuslehtien leikkelyä :) Niistä lehdistä on välillä niin vaikea luopua, jouluisista etenkin :))

  SvaraRadera
 3. Samma "sjukdom" här ;) Jag slutade röka för sex år sedan och lovade mig själv att jag istället får köpa några tidningar i månaden (det blir i alla fall billigare än tobaken) men nu har det ju blivit en hel del tidningar. Ibland sållar jag ut de äldsta och klipper ut pärlorna ur dem, precis som du gör. Det är både kul och bra!

  SvaraRadera
 4. Hej Louise!
  Här har du en till som plöjt ner en "förmögenhet" i inredningstidningar under årens lopp, hihi!

  Vad smart att göra såna där fina klippböcker av dem som du gjort!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. jag har ännu inte kommit så långt att jag börjat klippa i mina tidningar, även om jag borde, för tänk om jag missar att ta vara på något som är riktigt fint. man borde sluta tänka "tänk om" och köra hårt. livet hänger ju ändå inte på några bilder, eller? ;)

  SvaraRadera
 6. Juuri näin :) Minunkin pitäis ryhdistäytyä liimaamisessa, tällä hetkellä paksu nippu kuvia ajelehtii siellä vihkon välissä irrallaan..

  SvaraRadera
 7. Använder samma metod, fast inte lika långt utvecklad... Jag bara river ut de sidor som är intressanta och sparar dem i pärmar. Skulle säkert ha ett helt rum fullt med tidningar annars...

  Lena

  SvaraRadera
 8. Vilken bra ide...Det ska jag nog pröva! Önskar dig en Trevlig helg! Många HöstKramar Therese

  SvaraRadera
 9. hei louise... det er veldig smart å klippe å lime fine ideer. det har jeg gjort nå i over tre år. det meste går i butikkideer da jeg skal åpne en kombi interiör og blomster butikk til sommeren her hjemme,og gode ideer er alltid välkommen hos meg.
  ha en fin dag.
  klem bella

  SvaraRadera
 10. Oj ett sånt jobb! Ja tur att man inte vet hur mycket pengar som spenderats på inredning och andra tidningar..Fast dom kan man ju titta i om o om igen så det är ju inte som en skvaller tidning ;)..Ha en go kväll
  Kram från Fare

  SvaraRadera