fredag 9 september 2011

Nygammalt i köket


Idag hade jag lust att fixa och piffa upp vrårna litet. Synd att jag inte fick lust att städa samtidigt. Det får bli morgondagens projekt.Plockade fram saker som varit undangömda sedan vintern och märkte att det ännu finns en massa grejer som ligger i lådor och skåp. Jag borde ta mig i kragen och sälja på loppis. Men hamstern i mig säger att det är roligt att ha grejer....som man sedan kan växla om med?Ibland vill jag köra med vitt, ibland med mörkt trä och metall, ibland med silver, ibland med zink....
Hur gör ni andra? Har ni det mesta framme eller är era skåp och lådor också överfulla med prylar, glas, porslin, ljusstakar, lyktor, krukor, pytsar och grejs som ni turar om att inreda med?

Nu ett glas rött upphällt i glaset...Ha en skön fredag!


Louise

11 kommentarer:

 1. Ja skåpen är nog fulla , Beställde loppisbord till måndag... Så nu skall det röjas undan...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Jag är precis lika :) Jag har alldeles för mycket prylar, så jag sätter en del upp på vinden och så byter jag om. Jag kommer också att sätta en del saker på nätauktion och så skall jag gå på loppis och sälja :))
  Ha en fin helg,
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Tycker ju att jag har för mycket prylar, men det blir sällan att variera om man gillar det man har.
  Nu blev det städat men i morgon ska det plockas. Alla dessa tidningar!
  Ha en riktigt skön helg! ♥

  SvaraRadera
 4. Här är skåpen fulla! Skulle få en förmögen på loppis men "hamstern" inom mig håller i alla saker med händer och tänder! jag byter ut ibland efter humör och årstider. I kväll blev det vitt i mitt glas...Stämningsfulla bilder du visar! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Jag har många lådor med prylar som jag plockar fram olika årstider. Man får nu idéer om nya användningsområden för dem när man plockar fram dem igen. Men visst skulle man kunna göra sig av med mycket så det får plats lite nytt istället.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Voi kun nättiä...Minulla melekein samanmoinen " työkalupakki " :)

  SvaraRadera
 7. det är nog lika här, men jag som är så ombytlig tar egentligen ganska sällan fram gamla prydnadssaker, för jag tycker att de har tjänat sitt syfte och i stället skaffar jag nya. hemskt, jag vet ;)
  kram

  SvaraRadera
 8. För tillfället är jag lite dålig på att fixa och ändra om här hemma. Hoppas intresset kommer tillbaka lite bara pojkarna blir större. Har inte så mycket i mina skåp.. Ger ganska ofta bort saker till loppis. Men skulle vilja ha ett skåp där det fanns fina saker att ändra med. Nu blir det lätt att man har för mycket saker framme..

  SvaraRadera
 9. Hos mig blir det nog att ändra om ganska ofta...kanske inte i alla rum. Blir också att köpa nytt nu och då också. Så jag är en ganska flitig säljare på loppis. Å det är riktigt kul de också.
  Ha en skön helg! Kram Maj-Gun!

  SvaraRadera
 10. Kauniita kuvia!

  Mukavaa lauantaita <3

  SvaraRadera
 11. Visst finns det även hemma hos mig en hel del inredningsprylar och jag gillar att byta om då och då, precis som du skriver.
  Jag förvarar mina prylar bakom stängda dörrar då jag inte använder dom. Samlade i två skåp så jag vet var dom finns. Ibland har jag problemet att jag vill ha framme så många favoritsaker och då blir det inte bra heller ;) Har längtat att få upp tavellister i vardagsrummet och nu när dom väl är på plats kan jag inte välja vad som ska stå på dom, haha! Blir att byta ofta där kan jag tänka mig ;)

  Ha en härlig solig söndag!

  SvaraRadera