fredag 1 juli 2011

Inne-inredningInredningen och fixandet inne hos oss är just nu är på noll-stadiet... Känner nån igen sig? Nu skulle jag vilja ha stora härliga terasser och soldäck, växt- och lusthus, sommarstugor och båthus, utekök och utematplatser att inreda men...

Dagens bild visar vårt vardagsrum som det nu sett ut läääänge. En bukett rosor som mannen fick och boken "Den kostbara pärlan" som vi fick till födelsedagen är de enda nya elementen i rummet ;)

Trevlig fortsättning på denna soliga varma fredag!

Louise

8 kommentarer:

 1. Nejdå, inomhus händer inte särskilt mycket sommartid. Man satsar allt krut på utsidan istället.

  Suck... nu vräker regnet ned... förstås då jag har ledigt och vi har karneval i staden idag och imorgon. Men hoppas det håller upp senare ikväll åtminstone.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Här ser ut som efter ett bombnedslag. Fullt med flyttlådor, i dag går första lasset med kärl och smågrejer till nya hemmet. Och jag är glad och lycklig:)

  SvaraRadera
 3. Förstod att det varit åska åt ert håll.. Men här är super varmt.. Man är nästan hellre inne än ute.. Man behöver väl inte fixa hela tiden...
  Ha det bra i värmen !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Det blir lite eftersatt inomhus eftersom man tillbringar så mycket tid ute. Men du har ett snyggt vardagsrum att visa :)
  Ha en fin fredag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. fniss, jag har just i dag fotat vår nya fåtölj och tänkt göra ett inredningsinlägg om den (i motsats till alla utredningsinlägg på sistone) :)
  kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det så, sommaren är relativt kort och man vill ju vistas så mycket man kan utomhus ;)

  Ha en fin helg!
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 7. För mig känns det som att både inomhus och ute skulle få riktigt fina och mysiga. Nu när regnet vräker ner skulle man kunna och sitta och mysa inne.... men tyvärr så är båda katastrofala!!

  Ha en riktigt skön helg!! Kram Maj-Gun!!

  SvaraRadera
 8. Ja, man är ju ute så mycket att man nästan glömmer bort allt som finns inuti hemmet... Vi får nog hålla på med inredning hela vinterhalvåret, nu måste vi njuta av sommaren.

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera