tisdag 26 april 2011

Våren är här



Påskhelgen avrundades igår med grillpremiär, champagne och några vitsippor på utebordet!

Våren är här - för att stanna!

Louise

PS. Om man inte dricker champagne vid ett så festligt tillfälle att det nödvändigtvis behövs champagneglas föreslår jag att ni skall prova att dricka ur vinglas. Dryckens smak och karaktär kommer fram på ett helt annat sätt än genom den ofta ganska smala champagneglasmynningen.

11 kommentarer:

  1. Så härligt med vår och bubblande dricka!

    kram
    Sari från Puumuli

    SvaraRadera
  2. Där hade jag gärna skålat in våren tillsammans med dig! Härligt!

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  3. Ja Skål för våren ! Man blir så glad när man ser hur allting vaknar !
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  4. Täytyykin kokeilla valkoviinilasia, enpä ole tullut ajatelleeksi :)

    SvaraRadera
  5. ja, det har varit ett alldeles underbart väder hela påskhelgen!
    nu lova dom lite kallare och möjligen regn till vappen, men det behövs det åxå!
    ha de bra!
    susanne

    SvaraRadera
  6. Ser härligt ut!
    Vi har provat på samma sak med bubblor i vinglas. Fungerar riktigt bra.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  7. ser helt underbart ut! Låter som en perfekt avslutning på påskhelgen!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Jag dricker hellre ur vinglas-tack för tipset...mina champagneglas är av kristall. De måste diskas för hand men är ursvåra att få att torka snyggt. De är så smala och höga att det är knepigt..

    SvaraRadera
  9. Jag har samma problem som Kamomilla, champpisglasen är kristall och jag ooorkar inte diska för hand,så de används bara vid absolut yttersta "nödfall" ;)
    Så här bubblas det också i vinglaset.
    Monica

    SvaraRadera
  10. Grilla och dricka champagne, perfekt sätt och fira in våren. Så fint med vitsipporna och skogsdungen i bakgrunden.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Vilket härligt vårfirande ni har haft.
    ha nu en underbar dag i solskenet.
    Kram Agneta

    SvaraRadera