söndag 24 april 2011

Påskgåvor
Trots att en liten envis flunssabasilusk har bosatt sig i mig under denna påskhelg har det blivit en del umgänge och trevlig samvaro - och än är inte påsken slut! Om en stund bär det av till "Broder Jakob" och därefter påskmiddag hos mina föräldrar ♥

Vi har i alla fall igen fått en hel del härliga gåvor.... Paret som gästade oss på torsdag hade med sig en bok fylld av smakliga recept. Titeln hade de litet ändrat på så att det blev "Nästan halv åtta hos er" :) Därtill blev det andra godsaker som chokladfondue och Tonkabönor. Om någon har erfarenhet av det senare får ni gärna berätta...men de lär ska vara goda att använda både i efterrätter och marinader. Tusen tack!!

Några tidigare gäster hämtade med sig en metallkorg fylld med ett "bo" av plättar i luften och en påskhare som vilar sig i det gröna. Efter att påsken är förbi får haren hoppa bort och så kanske något annat hoppar in i boet istället!

På tal om påskharen....har han besökt er i natt?... Här vaknade vi av att en stoooor påskhare smög omkring och lämnade två paket på trappan.Det ena var till Louise den yngre och det andra....innehöll....champagne, choklad och en fin kökshandduk med Gubbröra-recept på. Sååå det är som jag alltid har sagt...man blir aldrig för gammal för ett besök av påskharen ;)

Ha en skön påsksöndag!

Louise

2 kommentarer:

 1. Hej ! God fortsättning på påsken... Hos oss är det påsktuppen som värper ägg... Hos syrran i Bryssel är det kyrkklockorna som hämtar påskägg...
  Ha det bra i solskenet.. Här i Levi kan man sitta i bikini om man rustat med sej en...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Ingen påskhare hos oss i natt..
  men eftersom det blev kvar chokladägg efter påskhäxornas besök på lördag,
  så kalasar jag på dom :)))

  SvaraRadera