tisdag 2 mars 2010

Varsågod - en karamell!

Just hemkommen från en jumppatimme...nyduschad...men godisskålen har dessvärre börjat ropa på mig ;(....
Därför bjuder jag alla som tittar in här på en chokladkaramell...Varsågoda!!! Ta en eller flera, så kanske de tar slut fortare än kvickt....Då behöver jag inte sitta och vara sugen på dem längre...

Den lilla skålen med ljus i, köpte jag nyligen på loppis för 50 cent. Nu har vi två stycken...om jag hittar ännu flera kunde man kanske använda dem som dessertskålar ibland!

Ha en skön fortsättning på veckan mina vänner!
Hej från mej!
Louise

11 kommentarer:

  1. Om du har jumppat kan du ju med gott samvete äta hela skålen med godisar! :) Oj vad jag blev sugen på choklad plötsligt!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin nyckelhållare i förra inlägget! Me like! Fresta inte med godisar.. Jag har spända byxor från förut... ;)

    SvaraRadera
  3. Den skålen har jag med! Min mormor hade den som sockerskål så länge jag kan minnas och nu har jag den. Den är så söt tycker jag!

    SvaraRadera
  4. Jag kan ta en näve karameller! Yes box! Men jag har inte gympat då... öööh...

    SvaraRadera
  5. Ja bloggvänner kan man ha nytta av och tänk va' bortskämd man blir! Ibland bjuds man på blommor, tårta och choklad. Bloglandia är feelgood! Jättesnygg skål och billig! Ha en bra dag! ♥

    SvaraRadera
  6. jag borde tacka nej, men just nu har jag så dålig karaktär, så tack, jag tar två ;)

    SvaraRadera
  7. Heippatihei! Kiitos, mutta en taida nyt ottaa yhtäkään. Kohta viikon olen jo koettanut vältellä herkkuja, ja onneksi aika hyvin onnistunutkin ;) Tosin liikuntaakin voisi lisätä, niin teho tuplaantuisi!

    SvaraRadera
  8. Om det finns några kvar så tar jag resten, tack!
    Oj så bekant den där lilla skålen ser ut! Undrar om det är likadana jag har? Måste leta fram dom.

    SvaraRadera
  9. Åh, Geisha som är så gott! Dom smällter i mun...Dina skålar var så fina! Jag kan varmt rekommendera "Allt i Hemmet" till chokladen! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

    SvaraRadera
  10. En eller två kan du väl unna dej efter gympan! Resten tar vi andra;) För min del är det bäst att inte ha just choklad hemma alls, för farligt gott.
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  11. Men du vilka underbara bilder...Har alltid minst en chokladkaka hemma, det botar det mesta..;) Jättefin skål, du kanske hittar flera? Vilken jättesnygg nyckelhållare du visade - wow!
    Ha en fortsatt bra vecka!
    Kram Maria

    SvaraRadera