tisdag 17 november 2009

Metaller - silver

Då är det onsdag imorgon redan...dagarna går i en rasande takt just nu... Det är många i omgivningen som klagar på att de inte riktigt hinner med. Det är så mycket man borde göra men framför allt så mycket man skulle vilja göra!
Projekten får vänta till lediga dagar! Därför blir det nu ett inlägg som fortsätter på serien metaller - idag silver!


Den här gamla bordsskyffeln och borsten har jag hittat i "mammas gömmor" för länge, länge sedan... Ännu har den inte riktigt hittat sin rätta plats, men kanske ni får se den i rätt omgivning någon dag ☺ Just nu har jag bara ställt den vid kakelugnen - som om man kunde använda den till att sopa upp aska eller vedskräp med.Flera bloggare har konstaterat att lyktor det kan man knappast ha för många av - nej just det , jag håller med !

Silvertext på vissa saker - här på handdukar


Silverbestick i köket, samlade i glasburkar


Detaljbild av skaftet på en sked

Jag märker att jag igen visat ganska mycket detaljer...men håller ni med mig ni som fotar; det är betydligt svårare att få till hyggliga helhetsbilder...
Övning ger färdighet!
Ha det gott alla vänner! Gurgla mycket med saltvatten ☺ , tvätta händerna ofta, ät c-vitaminer och framför allt försök njuta av livet. Det är trots allt HÄRLIGT! ♥
Louise

14 kommentarer:

 1. koselige bilder av noe som helst i sølv vakre noe du har, ja det er Lettera en fin detalj, ta bilder, soo du er enig, men gøy se helhetsforståelse å.
   nydelig du tar bilder.
   ønsker deg en vakker kveld,
   Klem fra Sylvia

  SvaraRadera
 2. hej, ojoj vad mycket vackert silver du har. det är så fint att ha bestick i glasburkar så att man kan se de vackra skaften. Din lykta var jätte vacker och visst är det så att man inte kan få för många lyktor hmmm undra hur många jag har??
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 3. Silver kan vara så vackert! Ditt också!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag är glad åt detaljbilder!!! Särskilt såna vackra! Allt var fint men det lilla sopsetet blev en klar favorit- ljuvligt!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Jättefint. Jag gillar detaljbilder. Detaljer är viktigt!

  God natt... :D
  Emma

  SvaraRadera
 6. Så fint med ditt silvertema!
  Detaljbilder är intressanta tycker jag, men du har rätt det är svårare att få till en bra helhetsbild. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. åh, vad fina bilder du visar. det är visst något speciellt med silver!
  sant, det där med helhetsbilder är inte alls lika lätt. fast det är jättekul att se helhetsbilder från andras hem.
  ha det gott!

  SvaraRadera
 8. SNYGGT, silver är vackert både det moderna och det äldre med mycket detaljer

  SvaraRadera
 9. Det där ena skedskaftet skulle bli ett vackert smycke... :)

  SvaraRadera
 10. Hei!

  Löysin Ulla-Kristiinan blogin kautta sinun blogisi. Täällähän on paljon tunnelmallisia, kauniita kuvia!! Tulen varmasti toistekin:)

  SvaraRadera
 11. Vilka fina bilder du visar! Och jag håller fullständigt med, lyktor kan man verkligen inte ha för många av!!:-) Ha en fin torsdag! Kram Sofia

  SvaraRadera
 12. Urtjusiga bilder, helt i min smak. Den lycktan hade jag inte pallat att stå emot fast annars har jag bättrat mig .....en stund. KRam

  SvaraRadera
 13. Jätte fina bilder du visar=) Silver ser fint ut.

  SvaraRadera
 14. Halloj Louise!

  Det blir ju en hel del detaljbilder, hihi... undrar egentligen vad det är man frivilligt "retuscherar" bort! Tänk dig en utmaning i stil med visa ditt hem i bilder exempelvis 5 ostajlade bilder. Det skulle vara rätt roligt att få ta del av sanningen i bland. Vad fint ditt lilla bordsset är. Ett sådant har jag varit på jakt efter länge! Tur att du har gömmor hos mamma att leta i!

  Önskar dig en härlig helg!

  kramar Anna-Lena ♥

  SvaraRadera