tisdag 12 juni 2012

Mannen i huset på jobb

 Jag har ju som bekant semester - en lång semester - till skillnad från mannen i huset som inte alls har semester...En eller eventuellt två lediga dagar är nämligen inte vad jag kallar semester... Så olika falla ödets lotter.
För någon dag sedan besökte jag hans nuvarande arbetsplats och kunde inte låta bli att knäppa några bilder ;) Ett stort gammalt hus i stadskärnan förnyas HELT.Det byggs flera lägenheter i huset och alla lägenheter har någon speciell eller tilltalande detalj. En lägenhet får t.ex. takterass i nära anslutning till bastu och badrum. Tänk att efter bastubad gå ut på terassen med ett svalt glas i handen och blicka ut över takåsarna!! ("Taket" som nu syns på bilden är ett provisoriskt regnskydd)Andra lägenheter har djupa fönsternischer i sten, hög rumshöjd, stora fönster... eller så har de små lägenheterna intressanta detaljer, som golvet i köket på bilden nedanför, gjort enligt båtgolvsmodell.

 Men ännu återstår det hundratals-, tusentals- arbetstimmar innan det är klart...och faktum kvarstår
 ♥ mannen i huset ♥ bara jobbar och jobbar...
Louise

3 kommentarer:

 1. stackars semesterlösa krake!
  jag har ingen semester jag heller, men ledigt utan lön, det tänker jag ha även i år.
  kram

  SvaraRadera
 2. Men så trevligt att du piggar upp hans dag iallafall :)

  Nej du Louise, jag är ingen konditor :)

  Ha det bra på semestern
  Monica

  SvaraRadera
 3. WAUTSI! Det är ju bra, att du fotar mannens alster, för ibland undrar man vad de gör, eller gör det överhuvudtaget någonting alls! Du har nu bevis... ;)

  Kraam, Pia

  SvaraRadera