måndag 21 maj 2012

Sommarblommor

Nu har vi sommarkänsla - åtminstone här i södra Finland :) Trots att jag grävt ner en del perenner har jag nog inte lämnat krukplanteringarna helt.... Jag tycker det är så fint med sommarblommor - trots att jag vet att det skulle vara mycket mera ekonomiskt fördelaktigt att köra perennlinjen! Detta är nu första gången jag provar att plantera om hortensian tillsamman med några andra blommor. Hortensian får ju absolut inte torka ut och jag vet inte riktigt hur de andra blommorna i gruppen helst vill ha det, så det blir bara att tuta och köra!
Ha en skön kväll!
Louise

5 kommentarer:

 1. Kesä tosiaankin on tullut, ihanaa :) Upea hortensia, tykkään. Itse en vaan "uskalla" enää ostaa, en saa sitä pysymään hengissä.

  Aurinkoista viikkoa!

  SvaraRadera
 2. Så fint.
  Här har vi också fått sommar och barnen har badat i poolen idag även om det bara var 15 grader i den, men 26grader på land.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Jag tror att sommaren tar vid på allvar nu... hoppas i varje fall ;O) Fint med hortensian och säkert lyckas du alldeles utmärkt med planteringen!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 4. Vackert! Själv är jag urusel på det där med att fixa till det med blommor.

  SvaraRadera
 5. här har det också planterats i flera omgångar de senaste dagarna. nu är det bara att hoppas att frostnätterna håller sig borta.
  fint i din korg!
  kram

  SvaraRadera