söndag 18 december 2011

Allt kan inte skyllas på vädret....
....men någon enorm julstämning har jag för första gången de facto inte...

I flera år har vi haft ett "godisbord" i vardagsrummet. Det har alla år byggts upp av mannen då vi inte har något bord som skulle lämpa sig för uppgiften. Somliga år har det varit överlopps köksskåp som täckts in med böljande tyg andra år har det varit tegelstensverk... I år hade det inte ännu börjat hända något på denna front fastän vi var inne i början av december. Så....jag bad snällt om assistens med byggande och vips så hade vi äntligen ett godisbord anno 2011. Men...idag tittade jag på det med kritiska ögon och fattade beslutet att vi inte ska ha ett skilt godisbord, så jag rev ner hela bygget. Mannen muttrade något om...svårt att förstå sig på.... ;)

Istället radade jag upp litet gotter på ett vanligt skåp....och ni ser, vissa skålar är tomma så godisråttorna eller hustomten har nog varit framme!

Skön fortsättning på fjärde advent!

Louise

6 kommentarer:

 1. Filuriga små godisråttor... :)

  SvaraRadera
 2. Godisbordet gör sig bra där på skåpet! Inte behöver ju saker och ting göras så invecklade, eller hur! Hoppas vi får rejält med snö nu så julkänslorna infinner sig ordentligt!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Mums så fint godisskåp. Har pyntat och pysslat men när man ser ut på regn, mörker och lervälling så är nog julkänslan långt borta tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Här har vi aldrig haft godisbord, men en och annan konfekt kommer fram vid tillfälle. Vackert så där tycker jag. Hoppas nu att julstämningen kommer. Blott att det blir litet lugnare med jobb och man kan börja fixa julen hemma. ♥

  SvaraRadera
 5. det där är nog ett lika bra godisbord as any, men synd att ni inte lyckas hålla godisråttorna därifrån. ;)
  kram

  SvaraRadera
 6. Du tycks ha samma problem som mig med julstämningen. Lite pynt börjar komma fram här hos mig så jag hoppas verkligen att också julstämningen skall infinna sig.
  Godisbordet blev nog riktigt bra fast det inte blev som du hade tänkt det.
  kram Maj-Gun!

  SvaraRadera