tisdag 2 augusti 2011

Känner ni som jag? Höst i luften...


Trots solsken idag har det ändå känts som om det skulle vara höst i luften....inte samma värme som tidigare. Jag tackar och bockar för alla kommentarer på sistone, både förändringsförslag och puffar för inspiration...Skall grunna på era råd ;)
Nu en kopp kaffe, några kex från Kimitobagarna och ett gammalt korsord! That's my evenening folks!
Louise

17 kommentarer:

 1. Här har äntligen sommaren kommit, så här känns ingen höst i luften ännu.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Juuri syötiin terassilla jätskiä ja tuntui tosi viileältä :( Turhan nopeasti kesä taas meni, onneksi päivisin on vielä lämmintä!

  SvaraRadera
 3. Oikiassa olet...aavistus syksystä :)

  SvaraRadera
 4. Jag kände det i morse när jag öppnade dörren till uterummet, idag när jag var i solen och i kväll när jag kom hem från en träff. Omprogrammering i hjärnan pågår! Men man vänjer sig med tiden även om det smärtar! ♥

  SvaraRadera
 5. Jepp jag har också känt hösten i luften på morgnarna när jag åkt till jobbet. Och det är ju ändå lite mysigt när det börjar skymma om kvällarna och man kan börja tända ljus...
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. igår märktes verkligen hösten i luften och kvällarna börjar vara så mörka att man får tända ljus ute och inne!!! jag är en höstmänniska; älskar denna årstid mest av alla!
  ha de bra!
  susanne

  SvaraRadera
 7. Jodå visst känns det att hösten är på inkommande. Man får bara försöka vänja sig. Sköna dagar har vi ändå framför oss ännu!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 8. Om man inte tänker på att det har blivit mörkare om nätterna så tycker nog jag att +26 grader känns som sommar så jag kan inte klaga (utom att jag är förkyld o inte kan njuta fullt ut).
  Du skrev att du vill ha inspiration?
  Vad säger du då om läsinsp.?
  För jag hoppas att jag kan komma med sådan på min blogg el. annat om livet o det som sker!
  Jag tar även emot lästips o man får gärna vara gästrecensent hos mig om det är en bok du vill berätta om. Skicka då gärna ett mail så kan jag lätt lägga ut det!

  Kramis ifrån Pockethexan själv som blev väldigt nyfiken på skorna med blommor, är det allmän konst el. är det era egna som ni inte behöver... undrar om det blir snyggt med sonens 48-or? Får plats med en hel del växter i dem o de skulle behöva väldoften <;p

  SvaraRadera
 9. Jag har känt............ men vill liksom inte erkänna! Kallar det för "tröskluft" för det var då min pappa började tröska säden när jag var liten.

  Önskar Dig en härlig helg!

  Eva-Lis & Zaga

  SvaraRadera
 10. Det känns nog att hösten är på väg, och det tycker jag är ganska skönt. Även om sommaren gärna får hålla på ett tag till, så längtar jag lite grann till hösten med sina färger och friska luft.

  SvaraRadera
 11. Nog är hösten på kommande alltid säger jag som hunnit jobba en vecka redan. Sorgligt, men på samma gång skönt att komma tillbaka till vardagen.
  Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Tyvärr så håller jag nog med... hösten är på kommande. Kvällarna är inte lika varma och sköna längre, istället blir det fuktigt.
  Men vi får hoppas på en vacker höst också.
  Kram Maj-Gun!

  SvaraRadera
 13. Visst känns det som höst i luften. Men jag tycker ärligt talat att det är en lite skön känsla. Speciellt doften av äppel och våta löv gillar jag :-)

  SvaraRadera
 14. Jo, nu är det höst i luften, fast det gillar jag egentligen. Friskt i luften!

  SvaraRadera
 15. Hej Louise ! Kikar bara in och önskar dej trevlig terminsstart...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 16. Länge sen man hört av dej! Hoppas allt är bra och ni kommit igång igen.
  Kram,!

  SvaraRadera
 17. hej hej!

  Jag hoppas att sommaren håller i sig ett tag till. Men visst känns det i luften att vi går mot höst och mörkare blir det ju för varje vecka.

  Men jag tycker det är rätt så mysigt ;)

  Ha det riktigt härligt!
  Kram kram

  SvaraRadera