söndag 5 juni 2011

Sköna söndag
Vaknade tidigt av solens strålar... härlig känsla....hela sommaren ligger framför!

Trots att det är söndag har mannen sökt sig på jobb. Själv skall jag besöka grannstaden - min gamla hemstad - och gå på marknad tillsammans med dotter och mamma ;)

Dagens bilder visar flera av mina nya fina gåvor; 5 härliga vita Nordalskålar, de större lämpliga för efterrätt, uppläggningar...och det bästa är ju att jag redan till julen fick skålar i samma serie så samlingen har utökats rejält ;)

Flera söta hjärtan, blommor, kort, godis i en fin Pentikburk och dessutom tycks det vara känt att jag är en vän av vin ;)


Påminner om att idag är det sista dagen du kan delta i min utlottning av en beautybag eller en förvaringspåse för kaffe. Klicka på bilden i marginalen eller skrolla ner ett antal inlägg så kommer du till platsen för kommentarer. Imorgon kväll efter kl 18.00 drar jag 2 vinnare!


Louise

7 kommentarer:

 1. Nu först varvar man ned efter alla festligheter... Ja nog skall det bli skönt med lov... Här har det smått duggat på morgonen, inga solstrålar här..
  Vad fina presenter ,din elevers föräldrar tycks känna dej väl...
  Ha en skön dag !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Så fint att få ha sommarlov... Skall försöka orka några veckor till. Så fina saker du fått. Hoppas du får en skön dag på marknaden. Få se om det soliga vädret håller i sej i dag.

  SvaraRadera
 3. Det var fina gåvor och härligt med sommarlovet som började:)

  SvaraRadera
 4. Så fina saker du fått av dina elever, söta minnen! Om det är något jag avundas i ditt yrke,så är det nog det extra lååånga sommarlovet ;)

  SvaraRadera
 5. ojoj, inte alls illa! Glad sommar vännen!

  SvaraRadera
 6. Ihania kesäpäiviä toivottelen :) Ainakin sää näyttäisi suosivan!

  SvaraRadera
 7. Oj vilka trevliga gåvor! Visst må de läsa din blogg! Hos oss ger man inte privata gåvor utan föräldraföreningen sköter den saken. Idag har jag tömt lärarrum inför renovering där.
  Så småningom ska man väl få in i hjärnan att det är dags att koppla av och ladda batterierna.
  Ha en underbar dag! ♥

  SvaraRadera